Thursday, January 1, 2009

Happy New Year 2009!

Fuh..penat...baru balik dr Countdown New Year at Mutiara Damansara.

On New Year eve, dapat balik kul 3pm. Then lepak2 kat umah. hani tido lak petang sampai Maghrib. Mr. Hubby pun tido. Just tinggai aku yg dok blog hoping n Ichlas yg dok layan Playhouse Disney Channel.

Actually blur x tau nak gi mana. After im married, x pernah gi countdown coz x kuaser nak bwk Hani & Ichlas gi tempat ramai n panas.anak i kan high maintenance. Plus act aku pun rasa cuak ngan fireworks coz aku pernah gi countdown kat KLCC time aku cintan cintun ngan Mr. Hubby, tgn aku terkena serpihan fireworks tuh. berlubang gak la baju n melecur la ckit tgn aku. Lps tuh trus aku fobia.



Actually td plan nak tgk movie Bedtime story but dah fully booked. So aku ajak Mr. Hubby gi makan Chicken Chop kat Uptown. Lps mkn kitaorg ronda2 kat Bangsar tgk suasana and peoples. Then moved to Hartamas lak. But yg aku heran Bangsar & Hartamas x ramai org.



Last, decided nak gi the curve ja. Bila sampai mak aiii mmg ramai even us parked the car agak jauh dr tapak countdown. Dah sampai kat stage x leh nak gi depan..so dok la tepi tuh. N Finally tepat kul 12, adalah fireworks from the Curve's top. mmg dekat ngan aku n rasa mcm meletop atas kepala aku ja. Fobia dek pengalaman kat KLCC tuh aku cover Ichlas yg tido nyenyak n aku pun jeling2 tgk sambil seb tgn dok record video. Hani pun takut dgr fireworks meletup.






Lps tgk fireworks show lepak kejap kat stage tgk org2 yg dok menari. Open disco lah tu konon. Nauzubillah. Lps lepak kejap bg org reda br kitaorg moved to out car. But nak keluar balik umah sikit punya teruk traffic. Finally kul 2am baru sampai lah kami kat rumah.

6 comments:

  1. lah pesal tak join dance sekali...enjoy hahah kalau mica tu compem dah join

    ReplyDelete
  2. huu salah account lak atas tue :p
    Name penuh tue kekeke.Happy New Year yer ;)

    ReplyDelete
  3. wahh wati menjadi jugak la gi countdown tu ekk..hehhee...

    ReplyDelete
  4. Rajinnn nyer pegi. Fin agak kemalasan nak tempuh crowd n jem pastu!

    ReplyDelete
  5. Re:

    Tet- x kuaser nak join la..

    Ami- happy new year!

    Nina_ hik hik menjadik jugak last minute plan

    Fynn- sejak kawin x pernah lagik keluar. nih anak2 dah besar oklah ckit.tuh yg buat tabiat

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.