Thursday, January 22, 2009

My Last Day...

Hari nih my last day at Oracle. Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sedih ko...aku sedih nak tinggal company nih coz aku best sgt....nice bosses n giler2 yer collegues.

Aku yer project pun dah habis handover kat bos balik....that why x berblog this week.bos aku sedih coz dia pun happy kerja ngan aku..we can works as 1 team. Siap dia tunjuk lagik dia dah request promotion kat aku..dah approved pun from US. Siap dia tunjuk lagik kat aku proposal increment aku.... Bukan senang ooo US nak approved increment with the financial crisis situation skrg nih. apa makna yer?? adakah dia nak aku stay lagik?? tidakkkkk... i still choose Gov Sector..kekekekekeke

I will start my new career on 2nd Feb 09. So start esok sampai 1st Feb aku akan jadi fulltime housewife. Semlm school Hani bg surat suruh parents bw foods tuk tomorrow(Friday) coz akan ada festival celebration. Jadi aku dah plan nak baking muffin la kot coz semua stock dah ada.... Esok aku dah jd flltime housewife so sempat la aku merasa hantar Hani gi school. Aku plan nak stay gak kat school tuk celebrate ngan bebudak lain..plus aku nak jd photographer...Ichlas pun aku nak sumbat ngan bebudak2 kat school hani tuh..Hope principal bg la......pleaseeeeeeeeeee.. mak gedik nak masuk school.boleh gitew???kekekekekekeke

Jap g kul 5.30pm dah nak cabut la..today also last day for me naik train 'Thomas" (as said by Hani & Ichlas). lps nih mak akan jd Tokyo Drift lak....lalalalalalalalala

***mmm...im still waiting my EPF from the previous company...

2 comments:

  1. last day ekk..heheh..ok la tuh dh masuk govt..biasa la diorg tunjuk2 increment tu supaya ko patah balik..jgn weii..kalu ko patah balik, sure nama ko black list dah..nak2 plak tgh ekonomi global ni..tak pasai2 jer ko..so jln terus ke depan..yg belakang tu jdkan kenangan..hehehhe

    ReplyDelete
  2. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.