Tuesday, January 6, 2009

1st at .................work!

1st day at work for me in 2009! Sblm citer hani yer 1st day at school esok, meh citer pasai mummy dia dulu.

After looong holiday, br masuk opis balik. Semangat waja bangun tido semlm coz rasa new spirit masuk opis.

My bos still on leave coz anto anak dia gi preschool.


Ends up, aku tenung ja aku yer planner. Planner aku still kosong lagik. Just apa aku buat aku tulis important dates such as besday Mr. Hubby, Besday aku, besday Hani & Ichlas, annniversary & our confirmation trips. Kalu task2 keje x tulis pun lagik coz aku dah ada planner 2009 yg besaq prepared last year.


But yg pasti once bos aku masuk, confirm full aku yer planner tuh. n Hari nih aku dah malaih nak gi opis....

korang mcm mana lak?

2 comments:

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.