Saturday, January 3, 2009

Birthday party for 3 budak kecik

Baru kesempatan nak citer pasai birthday celebration hosted by my father aka Tok Wan Hani & Ichlas. Dek krn ayah aku nak bodek aku balik dia cakap dia nak buat besday party tuk cucu2 dia. Dia yang beli balloons, tempah cakes and prepared goodies begs. Birthday party nih tuk anak aku 2 org plus 1 anak abg aku.


siap ada invitation card prepared by achik-my sis



Kitaorg jemput bebudak kat kampung ja. iyolah kat kampung jrg la org buat besday party but i remembered waktu kitaorg kecik..ayah suka buat besday party kat kitaorg.



My mum cooked bihun sup, nasi impit+kuah kacang and ada jiran sponsored choc chips muffin. Then tuk minuman air tebu where the tebu is from my dad nyer kebun.



birthday girls & boy with their cake cutting






Birthday girls n boy had fun with their party. thanks to Tok Wan for the party. Now Tok Wan dah plan for their party on Dec 2009 at Penang also coz its might be one of the agenda during my sis yer wed.mak ikut jerrrrrrr..kekekekeke

6 comments:

  1. watie..terliurnye aku tgk muffin ko tuh. meriah giler majlis celebrated ramai2!!!besh2!!

    ReplyDelete
  2. Wahhh.. besnye tengok.. nak jadi cucu ayah awak gak bleh Watie? utk bulan Mac je :p

    ReplyDelete
  3. Re:

    Ida- muffin tuh jiran yg kasik tuh

    Ayu-nak jd cucu ek? nak jd menantu leh la but sy dah x ada abg yg available..hik hik

    ReplyDelete
  4. wow..bnyk nya foods . besh kan leh organize besday party for kids .cant wait for my turn :-)

    ReplyDelete
  5. wow..bnyk nya foods . besh kan leh organize besday party for kids .cant wait for my turn :-)

    ReplyDelete
  6. Re:
    Mik'yal-ur turn? tunggu la ur omei keluar dulu. but u can still plan for omei's akikah...

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.