Tuesday, January 6, 2009

Hani's 2nd hairdo

Cepat btul rambut anak dara nih panjang esp kat depan sampai tutup mata. dah la skrg ckit punya susah nak sikit & ikat rambut diz coz semua yer dia nak buat sdr...

Sempenan nak gi school esok & nak memudahkan daddy nak uruskan proses menyiapkan & menghantar hani gi school every morning, kitaorg bwk gi potong rambut kat tempat barney(hani kata). Potong rambut depan n ckit rambut belakang.


Kali nih Barney video x ada coz rosak but sempat la naik keter tuh bergerak.


oh...i cant wait tomorrow even now im having a slight fever, cough & flu.yeah great combination!

5 comments:

  1. owh ada special salon for kiddo..cute aja krusi kartun ;p

    ReplyDelete
  2. jayniell potong rambut pki mesin jek...tu pun hanya daddy dia jek yg tau camne nk handle
    kalau g kedai meraungla gamaknyaaaaa

    ReplyDelete
  3. kalau cut lagi short compem anak jepon

    ReplyDelete
  4. hani yg comel..mana gambo lps hairdo?auntie nk tgk..hehe

    ReplyDelete
  5. RE:

    Mikyal-nih bukan salon speciality tuk kids jer..tuk org besar pun ada..just dia ada la section tuk kiddo...ada salon tuk kiddo but harga di amahai.about rm25 tau....yg nih RM12 jer..

    Ayien78-kitaorg x reti lah nak gunting esp tuk Hani...ada pernah gunting last2 anak aku mcm org penan ja.

    Tet- sayang la nak bg pendek

    Azie- x nampak beza sgt coz pendekan rambut depan ja.....tgk gambo gi school tuh..tu ja...

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.