Saturday, January 24, 2009

My edible garden

** This is an auto-published entry **






Untung jugak byr maintainance fees kat mgmt kat umah aku skrg...

Coz diaorg tukang belek2 my edible garden..siap potong lagik pokok serai aku yg panjang2 tuh, gembur2 tanah n bubuh baja lagik..siap pokok serai tuh dia ikat elok2 lagik.....aku suka.....kalu ada paip kat luar confirm diaorg dah jurus dah pokok aku tuh...even daun2 n rumput2 tumbuh dlm pasu pun diaorg cabut...aku suker..ringan kejer aku on weekend....






owhhhhh.....kat my edible garden ada tambah lg 2 members-pokok tebu & pokok daun kesum....huhuhuhu...vley tak aku angkut semua pokok2 tuh gi umah yg aku pindah nanti????






3 comments:

  1. hahahhaha sian tui serai tu kan...maybe serai tu kata ...habis aku ku yg penjang kena catasss

    ReplyDelete
  2. wah..bagus2. aku tak terpk nak ikat pokok serai gitu...kemas skit kan?nak ambik pun senang. comfirm tiru. hehe

    ReplyDelete
  3. aku sayang jugak kat mini garden nih..mcm mn la pindah nnti..sure pokok2 ni rindu kat kita..dah la asal dr penang..hik hik..nnti kat rumah baru kita tanam lagi..kan nak cari umah atas tanah..

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.