Thursday, January 29, 2009

2nd trip 2009:Family Vacation: Cherating --> Bukit Tinggi --> KL (Day 4)

Dah selamat tido 1 mlm kat Cherating, pagi lps bakpes trus bertolak balik ke K.Lumpur. Opssssssssssssssssssss....x trus balik ke KL. Tersinggah lak kat Bukit Tinggi. Idea nak gi Bkt Tinggi nih toing tetiba keluar dr kapla aku nih trus berenti lps byr tol n discuss. Parent n abg aku semua ON ja. so..zassss ke Bkt Tinggi lak.



Aku dah lama kepingin nak gi Bukit Tinggi nih. but Mr. Hubby x layan ja.....but betoi la bukan ada apa sgt pun kat bKt Tinggi nih....x stay kat sana pun x per...gi hari pun boleh..aku lah gedik nak bermlm kat sana..tuh yg Mr. Hubby x layan tuh...







Kat Bukit Tinggi, jenjln kat Japanese Village. Opsss..nak masuk Colmar nih kena byr RM10 seorg...then kalu nak gi Japanese Village leh la naik tram ke sana.. nak jln?? sila kan...but harus semput la....X yah pakai baju tebal2..x sejuk pun..kalu sejuk pun sejuk manja2 gitew ja...














dahh..penat upload gambo..bersepah gambo..jenuh nak pilih...Kat Bukit Tinggi kami x mkn kat ctu..coz semua lapaq nasik..Family abg aku ja layan pizza...kami semua zasss balik ke D. Damai cr nasik...lapaqqqqqqqq..Then abg & family sampai umah, mandi swimming pool rest jap..then trus diaorg balik balik followed by my parent n adik laki aku....Puas hati cuti kali nih even aku x puas ckit hotel2 yg aku cr tuh...but in the same time sedih coz parent aku dah balik.. Bulan 4 nanti kita gi jenjln lagi yer....

3 comments:

  1. MAK AIII...jalan sakan niiii. Puas hati betulll...jelesss! Hehehe. Sonok tgk sume berseronok =)

    ReplyDelete
  2. RE:

    Fynn-mmg puas hati.....K.Bharu ja x sampai..soon..bg ada mood nak start keje baru..x sabar nak tunggu bulan 4 yer trip lak....

    ReplyDelete
  3. akhirnye smpi jugak watie ke bkt tinggi tu..kan nina dh ckp..xde mende apa sgt kat sana...tak perlu nk overnight kat sana..balik hr pun dh cukup..hehhe..tp bg mereka yg mood honeymoon tu leh la..berdua2an...hehehhe

    pstt...ada ole2 ka???wahhh tima kasih la..wat susah2 plak belikan..heheh...

    bulan 4 tak lama lagi tu...dh siap duit ke??heheh..harus shopping bagai nak rak kat sana...jgn lupe..shopping penuh trolley tau!..ngeh ngeh ngeh..

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.