Thursday, January 29, 2009

Alhamdulillah..another Offer

Alhamdulillah..syukur kpd Allah SWT. This year penuh keberkatan. Meh nak habaq nih...today saja gatai check result KPLI. nak tau tak..mak dapat weih....3hb nih gi lapor diri but im decided to reject this offer since dah accepted offer from MOHE.



Pk2 balik..bertapa bertuah yer aku dgn rezeki Allah kurniakan.sblm nih aku dok complaint sgt....ALHAMDULILLAH>

9 comments:

  1. haa tu diaa..melimpah ruah rezeki wati tu..bersyukur la sgt2...tu la...org dh pesan..jgn dok rungut...kalu dh niat dh dipasang betul2..insya allah..rezeki tak ke mana...

    ReplyDelete
  2. salam watie.wah bakal jadi staff kolej komuniti kuala langat kat banting ye?? salam dari warga kolej komuniti hulu langat..kajang..yong ngjar kat kk hulu langat @ kajang ni. ohh kat kajang ni ada gak kursus IT..

    selamat menjadi warga DH41 ye!

    ReplyDelete
  3. re: dah kenal watie since fotopages lagi..dan kita pun dari UUM gak..acct..batch grade 2002..

    senior ke? ala..baru nak masuk 5 thn dalam KK ni..

    ReplyDelete
  4. salam n hi

    tq for visiting my blog.
    sudah reply dah persoalan2 pasal bandung tu =)

    ReplyDelete
  5. RE:

    Nina- tu lah br skrg Allah tunjukkan rezeki wati..

    Yong-alamak dah jumpa warga KK la...kira senior leh bg tunjuk ajar la..

    Tet-rezeki aku weih..alhamdulillah

    Yong- what 2002 grad ka?? sama la...kenai tak hubby kita coz dia pun budak account grad 2002 gak...mak aii dah 5 years mmg senior la tuh..nyesal x apply awai2..

    Izyan-thanks for the info..

    ReplyDelete
  6. re: macam kenal..rasanya se batch tu..kat kuantan setahun..

    tak pe..dah ni rezeki kan...Allah nak beri..

    kat kk hulu langat ( nama je hulu langat..bulding kat kajang ) ada course IT gak..

    ReplyDelete
  7. RE:

    Yong..nanti kita tunjuk gambo yong kat hubby kot dia cam ....yup mmg dia dok kuantan setahun...

    tu lah sy tercampak kat banting..rasa nak ja mintak tukaq kat kajang tuh...

    ReplyDelete
  8. memangla..org kata kalo sabaq ini la hadiahnyer..hik hik..rezeki masing2 tu ada..cuma lambat atau cepat jerk...mcm I gak..hik hik..

    Congratss..dah agak..mesti dpt punya..KPLi ni area KL kan..dekat..tp kalo da decide under MOHE tu lg bgus..boleh trus keja..gaji jalan..Kalo KPLI kena studi..elaun 1300 ++..

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.