Thursday, January 1, 2009

Transition 2009

Today, we ( me & Mr. Hubby) decided to stayed at home n do some house chores. I woke up at 11.30am.yeah...Thanks Mr. Hubby coz bg chance kat wife di atido sampai t.hari while dia lak melayan Hani & Ichlas tgk tv. X sedar bila anak2 bgn . N my kids pun mmg bg chance tuk mummy diaorg membuta.hik hik.. Once i woke up, trus bersilat kat dapor tuk memasak.

While daddy ambik kesempatan tuk buka baby cot inside our bedroom. Since my kids tido bilik asing dr kitoarg, Mr. Hubby nak la buka bb cot coz nak bg ada space inside our room. Boleh main kejar-kejar :-P. Actually dah lama Mr. Hubby nak buka but aku x bg coz sometimes Ichlas still dtg ke kami tgh mlm n trus dia akan masuk cot dia.Dia mmg suker tido dlm cot tuh. 2nd aku rasa sedih coz aku x ada baby la...my babies dah grown up la..huhuhu.

Jadik hr nih sempena 2009, kitaorg buat perubahan n can accepted that our babies dah jd toddlers.


jadi nih lah cot yg berjasa pada kami n my babies coz they loved tido dlm nih. Berbaloi mak beli mahai2 kat ikea.

Bye bye bye to our lovely cot


dah kosong but Mr. Hubby dah masukkan wardrobe from 2nd room to our room. Melepas mak nak bubuh side table. Dang!
** abaikan bwh katil yg penuh brg tuh coz umah banglo besar sgt..terlampau byk bilik n luas..hahahahaha. Actually skirting x leh masuk da....coz katil tiang. need to buy kain tuk bg kat bb sitter tuk jahitkan bedskirt tuh.


Apa2 pun everytimes masuk bilik aku aku still terbayang that baby cot.huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...sedih la..i want my baby..i want my baby...

3 comments:

  1. Watieee! Samaaaalahhhh Fin pun br bukak babycot dlm bilik hr tu since boys tido bilik sendiri dah! Tapi Daanish tak bg bukak...dia ckp tu baby girl punyaaa! Hahaha.

    ReplyDelete
  2. buatla baby oii kalau nk baby heheheh

    ReplyDelete
  3. Re:

    Fynn- wah ur boys dah tido at their own room yer. leh la proceed baby girl tuh daanish dah mintak..keekekeke.

    Tet- woit umah banglo aku dah x cukup bilik daaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.