Friday, January 30, 2009

Mari belajar swimming bersama Ichlas

Meh tgk anak teruna aku nih..yeay..dia dah pandai berenang (with floater help la). kaki terkedek-kedek pulun nak sampai tebing pool...Adik aku kata mcm swan kat Bukit Tinggi ja....kekekek...Ichlas mmg berani....dia main terjun ja kat kolam org besaq...isk...bahaya gak nih...kena selalu alert..
video

Hani lak...huh penakut..still kat kolam budak..aku ajak masuk kolam dalam dia x mo..even aku kata aku nak pegang..kekekeke..coz dia dah pernah terkena sekali..mula2 aku pegang lps tuh aku lps..kawan melalak....isk...x mo berdikari langsung....mmmm..mcm mana nak bg Hani berani nih???? Ichlas lak jimat...aku x yah nak anto dia gi class..Mummy dia sdr leh ajarkan..kekekekekekeke..But mummy dia dah semput..dah 2 round pool..dah pancit..mcm mana tuh???

4 comments:

  1. RE:
    Tetty-nih aktiviti hr rabu br nih..almaklumlah mummy ada kat umah leh la layan swimming...hang nak belajar tak?? meh aku jd tok guru...

    ReplyDelete
  2. comei boboi swim..hehhe..budak berani tuh..nmpk je pendiam..heheh..

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.