Sunday, January 4, 2009

Q-dees Parents' Orientation day

Today is Parents' Orientation Day tuk school hani. Even parent yer orientation pun aku semlm dah nervous. Mr. Hubby pun nervous.Mcm2 aku terbayang. hik hik

Tadi pagi kitaorg gi school hani, bwk sekali si Ichlas. tuk Parent yer orientation x ada apa sgt just briefing from principal, classroom tour, collect uniforms, beg, learning materials, car sticker.

Hani yer class will start on Wednesday. Monday & Tuesday will be for 5&6 years old students. Erk we thot esok hani yer class dah start dah ..beria i ambik halfday leave on Monday. Nervous yer Wednesday nanti.



12 comments:

  1. grey ek baju school hani, kat shah alam takda q-dess, kat subang aderlah...so ala hani ok je..mama nya je ngada2 lebih2

    ReplyDelete
  2. Dah g orientation yer. Fin esok Daanish start school. Excited nyerrrr!!!!

    ReplyDelete
  3. Re:

    Tet-Ah..warna grey. Hani ok ja..just dia 2-3 kali nak gi toilet wee-wee. ada one time tuh dia ngan teacher june ja dlm class. aku n hubby turun bwh ambik uniform n sembang ngan principal.

    Fynn-mmg excited sampai semlm wati ngan is x leh nak tido..Gud luck 4 tomorrow!

    ReplyDelete
  4. alesha pun in q-dees this year. hahha..mak pak yg jakun sampai gi hanta kedai jahit nama atas all the uniforms and gym wear. pastu siap buat sticker her names..hehehhe...i punya jakun lagi hebat dari u laa..

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. bestnye..dah masuk sekolah dah hani..dah besar dah..ichlas bila lak?

    ReplyDelete
  7. Re:
    Pinkytoe-wah lagi advanced gitew..x terpk nak jahit nama kat their uniforms pun but semlm ada terpk nak buat stickers.

    Zura- semlm orienttaion jer zura..hani start hr rabu nih..ichlas lak teringin nak anto gak but dok kira budget nih.

    ReplyDelete
  8. bestnye hani g sek. Aku gak yg tak bawak anak g sek lg. Padahal anak kita sebaya. Aku kesian plak tgk yana terlopong sorang2 takde kakak....diaorg tu rapat sgt la...kalau diaorg sek skali boleh ke? Nnt aku ym ko lah...kita cit cat ye.

    ReplyDelete
  9. Re:

    Azie- Ichlas pun nak gi school but aku yer budget x cukup lagik la...coz tuk 3yo kids ada EDP(early dev. program. tgk la tgh tahun nih hani yer progress mcm mana.

    ReplyDelete
  10. u, alesha q-dees manjalara..hahah rini i siap gi jahit nama kat beg lagi...huang huang huang..camla rugi naa tetuka beg bodo q-dees. tapi tahap jakun kena maintain.nanti i snap pic kejakunan ku itew

    ReplyDelete
  11. Re:

    Pinkytoe-uwaaaaaaaaaa manjalara yer ada swimming pool..besttttttttttttttt.cepat tunjuk pic. mana tau i nanti buat gak..

    ReplyDelete
  12. salam kenal.. anak saya pun masuk q-dees selayang.. hani masuk q-dees mana???

    tapi kat selayang ni untuk 5 & 6 tahun orientation dia hari rabu dan khamis (esok ler).. so esok baru farhan masuk q-dees.. dia umur 5 tahun.. hani umur berapa tahun?

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.