Friday, January 30, 2009

Hasil tangkapan..

Serious....aku x shopping sakan pun kat KT coz aku mmg x nak membazir plus aku on budget...Lagi pun aku ke KT coz nak jenjln tgk negeri org n sedut udara Laut Cina Selatan..tuh yg perut aku buncit tuh sampai korang ingat aku preggy..kekekeke.Just aku beli batik ja tuk dipakai every Thurs..Nih pun aku beli secara paksa rela...iyolah nak serve govt kan..kena ikut arahan...



Aku beli kat butik DD kat Bazaar Warisan..x kuasa aku nak memilik kat Pasar Payang ngan org ramai..better aku belek kat Bazaar nih sepuas hati..SA pun rajin layan aku..

Selain dr batik ....ada gak aku rembat tudung ekin..nih kat gerai2 area Pantai Batu Burok...RM 15 for 2pcs..oklah la kn bg aku yg br nak berjinak ngan tudung2 mcm nih...nak tgk ka muka aku pakai tudung nih?? Tunggu.......coz aku pun x rasmi lagik..kekekekekekekeke


Lps tuh ada gak beli baju kelawaq 10 inggit tuk dipakai kat umah..aku suka pakai baju kelawaq coz angin leh masuk atas, bwh, tepi semua sudut la...mmm..no wonder la perut aku asyik masuk angin......iskkkkkkkk

10 comments:

  1. wah byk stok batik lah ni nanti..

    yong pun tak byk stok batik ni..nama je serv gov..hehehehe

    ReplyDelete
  2. RE:

    Yong- byk yong kata..2 ja.....but awat la mahai sgt batik2 nih? wati mmg kena beli coz x byk baju kurung..dulu kerja pakai kameja or pakai seluar jeans ja...sempoi...

    ReplyDelete
  3. tu la pasal..tak sangup nak buat stok batik..pasal reganya tu....mak aihh!

    ReplyDelete
  4. woiii mana buah tangan ni...huhuhu sedih arrr gini

    ReplyDelete
  5. RE:

    Yong- itulah pasal..lps nih beli batik celup ja...

    Tetty-woit..ada...meh mengadap aku dulu

    ReplyDelete
  6. hi...sorry for the wrong info.
    supir tu actually 450 rupiah=rm120-RM150.

    ReplyDelete
  7. Re:

    Izyan- owhhh i ingat RM450..tuh yg terdiam.leh bg no HP pak supir tuh?

    ReplyDelete
  8. watie,baju tue batik chiffon ke?lawa bangat!harga mesti best tue huuu

    ReplyDelete
  9. Re:

    Ami- yup tuh batik chiffon..got it RM150.ok ka? ada yg chiffon lain yg dia yer harga 400++ but design cantik..orkid...dah jatuh cinta but pulus yer ngak ada.

    ReplyDelete
  10. ok kot aa kan rm150?cantek!
    ami dah lama jugak jatuh cinta dgn batik chiffon,tapi tue lah,price die best betul hukhuk.

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.