Tuesday, January 13, 2009

How we spent our Saturday!

Our Saturday morning started late. It chance to us tuk 'membungkang'. But ada budak bgn dlm kul 8.30am and berdiri tegak depan pintu bilik kami. Diorg x berani nak masuk bilik n plus x mo kacau mummy & daddy diaorg yg tido nyenyak. Aku nih kalu org tg aku aku leh rasa..Trys aku terbangun. Bila aku panggil masuk ja....habis dioarg terkam n lompat2 atas katil.

We start out activities with went to Amcorp Mall to sent our Nikon lense yg nak masuk clinic n also looking for new lenses n some accessories for our Nikon. (i'll show u later).

Then kitaorg ke Ikea tuk beli meja n kerusi tuk Hani since nanti senang dia nak buat homework. and we had our lunch at Ikea's cafe.

We ate :

me- curry fish, rice & papedam(btui ka eja nih?)




Mr. Hubby-

Whole Chiccken leg with sweedish sauce

Hani & Ichlas - Spaghetti with tomato sauce



xtra meals:

chicken wing
fries


refill soft drinks

oh..he is food lover..

Then we paid the table chairs while Mr. Hubby with Hani & Ichlas balik rumah tido n aku pi OU gi berpoya-poya ngan my friend.

Malam, Kitaorg gi Giant Kota Damansara beli groceries.

Nih meja Hani & Ichlas



n for me






aku dah langgar pantang larang aku last Saturday:

i) Melahap kat Ikea - habis aku yer diet
ii) Bought benda yg x ada dlm aku yer shopping list.

hentam saja lah labu........................

5 comments:

  1. oiii azam takmau shopping kan ....mana pi azam tu

    ReplyDelete
  2. wah sakan sopping .. kak tahniah dpt msk gov sec.. rsanyer kolej tu kolej mara banting .. dkt2 nmgan umah mak kita la kalau x silap ;-)

    ReplyDelete
  3. Re:

    Tet- tu lah Tet terbeli coz yg tuh dr tahun lps teringin nak beli..but ok berfaedah buku tuh..hik hik


    Diana- Yer ker Diana? x nampak lg gambaran kat mana kolej tuh.....dok pening nak pindah mana nih? Shah Alam dekat tak?

    ReplyDelete
  4. Heheh.. dpt gak awak beli buku² tu watie :) Sy suke If You Could see Me Now

    ReplyDelete
  5. Re:

    Ayu- dear...are u finished all the books? im not yet...x sentuh pun buku2 tu lagik..still in their wrap ok...

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.