Friday, January 23, 2009

Ada budak nangis gi school....

Pecah rekod hari nih Hani nangis kat school hari nih.





Hari nih kat school Hani ada festival celebration. Kan pg tadi aku dah baking Choc Chip Muffin so aku pun gi la anto Hani gi school. Ichlas pun follow gak siap join class Hani lagik. Hani & Ichlas dok dlm kelas elok2 ja. But ada sorang budak pompuan yg dikatan bestfriend hani x sihat n dia dtg lambat ckit but she refused dok dlm class. bergantung kat mak dia ja..last2 dia nangis then balik. But bila budak tuh balik trus Hani nangis. Dia sedih kawan dia balik. Hani sdr cakap kat aku.

Ichlas siap maintain lagik. siap bg sapu tgn lagik kat hani n pujuk hani. But tgh2 class dia cr botol susu dlm beg dia...


Then ada jamuan. Setiap student bwk makanan. Mcm2 ada. But before that ada group photography session




PS 1( 4 y.o)
PS2(5 y.o)




PS 3(6 y.o)



Then mkn2. Lps tuh principal citer pasai perayaan di Malaysia where dia panggil beb. students termasuklah Hani & Ichlas tuk jd cth setiap bangsa ada ada their own traditional custome.
Ichlas looked very enjoyed. Balik umah mkn, mandi n trus zzzzzzzzz. penat menyanyi n dancing....






















3 comments:

  1. uikh ...celebrate makan2 ye..yg mami hani ikut buatpe...

    ReplyDelete
  2. hye there.we have Tie Rack scarfs for sale. come and visit our page =D

    "Tie Rack scarfs for beautiful Ladies!!" http://bulan-luna.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. sedondon hani dgn ichlas. sweet sgt...

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.