Saturday, December 13, 2008

Sedap itew burger..

Yeah...Prosperity burger dah datang dah. Tiap2 tahun x lepaskan peluang mkn prosperity burger... Sejak keluar, aku mmg nak gi serbu McD but ada ja halangan.

Since hr nih tghari td kitaorg mkn nasik kenduri, so aku pun ambik alasa x mo masak la..rugi masak tuk mkn malam jer...so..aku adalah alasannak gi McD n makan itew burger.

But since aku nih dalam tahap control mkn, aku pun order yg biasa jal. Mr. Hubby x mo lak mkn coz dia kata x mai lagik nafsu dia kat itew burger..boleh gitew?





yum yum..mak ngap 2-3 kali trus kenyang..burppp.alhamdulillah..Balik umah leh tido dgn lena yer coz dah habis dah mengidamkan ini burger...

sapa yang x gi lagik..cepat gi..nanti kalu Mr. Hubby nak gi nak try yg double punyalak..

2 comments:

  1. aku x suka lada hitam..aku cuma suka dia punyer kentang ...hehehehe tapi ko sakit perut kan mkn burger ni..rasa nk mkn lagi ke

    ReplyDelete
  2. RE:

    Tet-bukan la..aku sakit perut coz mkn nasik kdr...nantinak mkn lagik nak try yg double yer pulak...bagus ini burger coz ada blackpaper...harus pecah lemak kan...agak2 org pantang boleh mkn kan ini burger?

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.