Monday, December 22, 2008

sapa menang teka harga parking mak!

Sorry la girls coz i took a long time tuk nak announce the winner.Meh kita tgk bp korang teka.

yg nih post yg aku tanya tuh :Meh teka bp aku byr tuk parking n dapat hadiah.



Mama Hakimi : Rm 50
mazzura :Rm 40, Rm 45,rm50..rm60? -----> aik byk btul ko teka
Fynnaz: RM 16.50
Mommy Balqis a.k.a Nury: Rm23.00
fara: Rm 45.50
Idajer: Rm30
mica@tetty : rm60
Ninarizwina: Rm 27 or FOC
cujie: Rm28.50


n jawapan yer....meh tgk resit yer...



*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



i paid Rm21 perday which i can add more RM to buy new cloth for me.


So sapa yg jawab betoi? angkat tgn!!

*
*
*
*
*
*
*
*

Eh x ada lah yg teka tepat but yg dekat2 is Nury Rm23.

Kalau mcm tuh mak bg hadiah kat Nury lah yer....So Nury please drop ur address...once mak balik dr Penang after christmas, i'll courier the gift.

stay tune for more quizzes!!!






4 comments:

  1. alaaa ni yg frust nih...

    salah kira laa aritu.. huwa...huwa...

    bila nk buat kuiz lagi? hehehe

    ReplyDelete
  2. eleh ingat dkt juta hege parking tu...FIL aku kena RM 500 tau sebab parking kat klia hahahaha

    ReplyDelete
  3. yeayyy tekaan aku dekat2...
    Thanks watie...
    Nak courier hadiah ker???Wahhh ini rezeki baby ni hehehe...my add:

    Nury Yusop
    No.26 jalan megah 9
    Taman Megah Cheras
    43200 batu 9 cheras
    Selangor

    ReplyDelete
  4. Re:

    Along - nanti next year nanti wati up lagik quizzes


    Tet- yg tuh klia...aku pun pernah kena


    Nury- tu lah rezeki baby ..next week wati poskan hadiah yer.

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.