Tuesday, December 2, 2008

Ichlas 2nd Birthday Party

Alhamdulillah. Our last minute planning event menjadi.

Yup Ichlas 2nd Birthday Party actually last minute plan. Actually konon yer x nak buat birthday party tahun nih but since ada rezeki lebih why not share with my beloved friends and kids. Pk2 pulak Ichlas x ada party specific kat dia so buat jugak la. Dah nama pun last minute so plan buat ala kadar ja.





Bila we decided buat party trus, i order kek/fancy cookies n pk nak masak apa. BB sitter cadangkan buat lontong and she volunteered to help me out since mak x pandai sgt buat lontong.

I ordered choc moist cake with some cars decoration and i add with fancy cookies for the kids. I order from Ija. Thank Ija for yummy cake (kalu ada lilin no 2 lagi ok) and cute fancy cookies.




Kali nih buat kat rumah so invitation list pun limited la.. Almaklumlah rumah mak besar ckit dr umah PM. hahahahahahaha

So i ( with bb sitter) managed to prepare Lontong with sambal ikan bilis + telur, mee goreng, rojak buah, triffle peach, bread pudding and nugget + french fries for the kids.










Thank you so much kpd yg datang. n also for the presents. Ichlas suka coz byk cars.



We also wants to apologize sekirayer ada kekurangan esp tang limited space kat umah mak. Ada rezeki, kitaorg jemput lagi coz Iswatie & co suka btul jamu org mkn.


Nih gambo2 sepanjang party Ichlas. Mai & Ila,mak x ambik gambo ngan kamu berdua lah..rugiiiiiiii


















Sapa2 yg x ada dlm gambo nih mak mintak ampun. Mr. Hubby jd photog-of-the-day. main snap mana yg sempat jer. Nanti kalu ada party, mak akan jemput korang lagi..Sayang semua..muahssssssss

12 comments:

  1. watie....kim kat kita gambar kembar..... aritu ur mr hubby ada amik...

    ReplyDelete
  2. wah,meriahnya bday party ichlas tu..padat betul nampak dalam rumah..banyak pulak tu ichlas dpt hadiah...

    ReplyDelete
  3. watie...ni dah bukan ala kadar nh..ni meriah giler nih!!hehe:-_ happy birthday Ichlas!!

    ReplyDelete
  4. Happy birthday Ichlas dearie
    so sowi auntie tak dapat attend
    melepas semer makanan best best tew
    hope u like the pwesen

    ReplyDelete
  5. Watie, Tq ya sbb sudi order cake n fancy cookies tu..w'pun ms tgh buat mcm ada lalat kat kepala ni 'pening lalat'...hehhee...hepi besday to your beloved son..cutenya dia..

    ReplyDelete
  6. watie, thanks sbb jemput mai & family, mai pon mintak mahap pasal kejadian tu...nasib tak tergolek..huhuuuu...rasa bersalah pon ada...sedap2 semua food...suker tgk ichlas yg macho...cool jek..ehehehe mai pon x smpt nak begambo ngan watie...tapi mai ada a

    ReplyDelete
  7. opps sorry, mai ada amik gambo ichlas nanti mai update...daaa....

    ReplyDelete
  8. Meriahnya watie, sori kak ayu tak dpt dtg!

    ReplyDelete
  9. watieeeeeeeeeee,
    so sorryyy...aku luper terus bday party ichlas nih. hadoiiii..
    jgn serik tau jemput kami..
    sorry sesgt2..
    btw, HAPPY BDAY ICHLAS!!!
    kejap je dah besar dah ichlas.

    ReplyDelete
  10. watie, bestnye tgk makanan2 tuh..sori ye xpat dtg..kalau ada lagi bila2, jgn serik ajak kami ye..insyaAllah kitorang dtg..

    ReplyDelete
  11. Thanks Is & Watie for having us! Mmg meriah ler party Ichlas ni sampai penuhhh umah. Fin jumpa ruang n selit dgn Ami kat balcony hehe. Makanan sume pun sedap!

    Samalah kita yer...kalo ada party jgn serik jemput kami!

    p/s: Muka fin tak nampak ler Ami cover...tak aci! Kekeke.

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.