Monday, December 15, 2008

Aussino warehouse sale

we went to Aussino warehouse sale since My sister nak gi memborong. Aku lak plan nak beli towel jer...towel yer..i repaet..then i end uo with:


*
*
*
*
*
*
*
*
*

Cadar princess for Hani since bila dia nampak terus dia kepit..jgn la cuba nak ambik coz kawan akan menjerit...Dlm paksa-rela mak byr..


then since dah ada princess, beli lah jugak tuk Ichlas. Cari car but x ada so dpt la corak Helicopter or Ichlas sebut"airpane"


aku lak dapat la towel yg diplan nak beli but hampes harga dah naik taw..dulu aku beli RM15 jer per piece but now dah jadi around 15.95 sen..caitttt..






Mr.Hubby lak plan nak beli bedsheet tuk adik dia n mak dia...n aku pun tambah la ngan bed skirting.



n end up bila balik mak selsema n badan gatai coz kat tempat whse tuh berhabuk...

yg paling x suka semua cadar dia letak atas pelantar ja compared dulu diletak kat rak..senang nak pilih compare yg nih susah btul nak cr...

3 comments:

  1. wah jeles nya ada warehouse sale!! kt penang ni susah sunggoh la nk ada warehouse sale, damn!

    ReplyDelete
  2. adoiii melepas lagi aku kali ni wati...ko ni ada jee info pasal warehouse aussino ni....adoiii ngidam aku nak g...huhuhu. Ko jual lah dgn aku plak ..hehehhe...

    ReplyDelete
  3. Re:

    Mik'yal - Mmmg kat sini byk whse but tu lah duit pun cepat habis. That why bila my hubby ajak balik kerja kat Penang, i x mo...kekekeke

    Azie - Hari khamis ari tuh aku letak advert dlm blog aku..nak jual kat ko pun x dapat la coz aku pun x borong tuk diri sdr kali nih..yg nih semua tuk mertua n ipar duai.

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.