Monday, December 8, 2008

Salam Aidiladha

Hari nih Aidiladha.

Tahun lps mak n ayah aku kat Mekah n tahun nih aku dapat bersama ngan diaorg. Semlm mak masak our signature dish.rendang daging n gulai ayam ..aku tolong2 jer while daddy jd nurse coz Hani n Ichlek muntah2. Hani lah teruk coz asyik merengek but bila dia nak muntah dia cakap....so aku sediakan baldi tepi katil while Ichlas muntah dlm x sedar...dia muntah n then trus sambung tido...nyenyak lak tuh.Thanks to Mr. Hubby coz dia tukang jaga Hani & Ichlas m tukang lap muntah..nasib la.....................

Hari nih diaorg dah ok dah just Ichlas ada muntah ckit...but still active..kalu lembik mau mak bwk gi hosp trus.Tadi dioarg tgk lembu kena sembelih....suker sgt Mr. Hubby kata. tak takut kat darah..bagus....nanti leh jd doctor yer...

3 comments:

  1. salam aidiladha watie & family...
    raya kat penang ker???Wahhh jauhnyer beraya tp mesti sonokkan dpt balik kg.Laaaa siannyer hani & ichlas tak brape sihat muntah2 yer.But alhamdulilah dah ok :)

    ReplyDelete
  2. Salam aidiladha buat watie and family...

    ReplyDelete
  3. Re:

    Nury - Yup Nury raya kat Penang. nak balik Swak kena ambik cuti lama2..tahun dpn la balik Swak..ticket pun dah beli.

    Yus- Salam Aidiladha tuk Yus sefamily!

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.