Tuesday, December 23, 2008

Moh buat facial...

Actually, dalam tempoh 2 bulan baru2 nih, aku gi buat resdung treatment & full facial.. bila lagik nak treat yourself kan after penat2 kerja, do house chores n kejar anak. plus aku nih mmg species yg malas jaga muka.. Kekadang aku ada gak gi buat massage..nih pun byk lagik aku nak buat but pulus yer kurang ada ckit....


then aku nih mmg ada resdung but kalu doc aku dia cakap sinus...so kat umah No for belacan. 2 bulan lps aku buat resdung treatment alhamdulillah aku rasa berkesan gak coz aku mkn udang, lps tuh aku x ada lak gatai idung n gatai mata....


Then kan last week adik aku datang so aku berjaya ajak dia gi buat treatment gak...aku buat kat salon biasa2 ja kat D.damai coz for me the price very reasonable & layanan tip top. Mcm aku selalu bos dia yg buatkan.... Salon nih kat Tok yem Street.sapa yg kat area D.damai tau lah kat mana yer..

Moh layan dulu gambo2 nih yg disnap leh adik aku..

gambo aku yg penat gi shopping kat KK Home , Romantika & window Shopping kat Pavillion. Muka burok benor..hopefully lps keluar muka ala2 Paris Hilton.fuh fuh
sian adik aku tangkap gambo sdr..aku segan weih kat tokei kedai
gambo dalam salon time muka aku di robek x mo lah bubuh....harus trus aku blog yer nih jd hot hits kot..hahahah coz kena berkemban da...

nih dah habis ..byr daa..byr sdr2 yer..


nih tokei ..kak ita


adik aku..Nora

aku yg dah jd paris hilton..hahahaha..muntah hijau la korang


sista(kalu tgk gambo nih sapa adik sapa kakak?)-gambo disnap leh tokei kedai
wah bergambo dgn tukang robek muka kami
kat luar kedai


Bayarannyer:

Resdung treatment(12 batang) ---> RM 35
Full Facial ---> RM35

murah kan.???? best best..lps nih nak gi sauna + slimming n bla bla bla..siap duit ja kena berkepuk-kepuk..

3 comments:

  1. bestkan biler org usap2..massage muka kiter..tpnya yg tak tahan biler kena picittt..sakitttt..tp kena tahan gaks..muka ko yg cun pun ko gi facial..muka aku yg sengal nih?? aduh laaa..tp sini mahal sikit. RM45 for treatment.. cumanya layanan dan servis tip top..redah sajer..

    ReplyDelete
  2. rajin tul ko ambik gambar watie, mintak skit komisyen kat kedai ni sbb promote dia...hehehehehe

    ReplyDelete
  3. RE:

    Fara- aku suka ooo walau pun sakit time org picit jerawat...coz lps tuh sedappppppppppppppp...tuh aku suka kat cni coz murah.

    Ayien-hahahahaha...of course lps nih aku mintak discount ngan dia.

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.