Friday, December 12, 2008

Crocs Whse sale!

Actually we planned, Mr. Hubby go to the whse alone since Mr. Hubby;s office at Tmn Tun..nearby with the location. If im not working today, for sure im the 1st person since the whse is nearby with our house. Even last take, mak dah ambik measurement kaki Hani & Ichlas n also me. Senang Mr. Hubby nak pilih.Plus nak bg dah guide kat dia which design that he need to choose for him, Hani & Ichlas plus me.

But then, im decided to follow him. X puas hati lah kan kalu Mr. Hubby ja yg membelek. Mak pun nak gak meramaikan majlis. We went there during lunch , Mr Hubby drop me and go to pray while me trus serbu la.

But bukan leh masuk trus coz kena beratur plus ada security yg akan jaga depan entrance. Dia x bg masuk semua...masuk batch by batch. But for me, the place is to small la. Td pun dah full...i cant imagine crowd on Sat & Sun.

**Alamak..aku x leh nak transfer gambo from my HP to lappy. wengla Hp aku nih....Later aku upload pics kat whse tuh.

Model2 yg ada for women just ithaca , troika & nile ...where Mr. Hubby kata tuh design tuk pakai jenjln kat umah.

for kids lak byk gak la such as crocling , mary jane n bla2.td aku ada pegang satu yg pirate of carribean punya design-small size-last pair..aku letak ja org trus berebut tuh.

While for men, ada byk gak choice.

so, dapatlah tuk kami berempat

Mr. Hubby punya-Hydro-RM100


aku punya-crocling -RM60

Actually yg nih tuk kids punya tau but mak bedal coz ngam ngan kaki mak. Lagipun leh boria ngan hani.


yang nih hani punya-crocling-RM60



n yg nih tuk ichlas-crocling-Rm60




Oklah kan..sampai jugak hajat aku nak ada crocs nih...Dulu mmg teringin but Mr. Hubby bantah. nih kira oklah coz we get it with half price.

6 comments:

  1. wahh besnye dpt saiz bebudak kee?aku nak try pakai yg mary jane tu..xpun kan yg ala2 heels tu..xtau la nama dia apa..dulu nampak ada org tu pakai stylo giler jadiknye

    ReplyDelete
  2. mai...kat whse tuh x ada lah mary jane(size besaq), alice, sassari or cyprus....yg tuh kena cr kat butik dia la....angin gak la coz for women mmg x ada choice langsung.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. wah!!besan, tak aci dpt harga half price...hehhee...best best...leh geng

    ReplyDelete
  5. Re:

    san...great deal but design n size limited esp for women.thats why i rembat crocs for kids but suit with my foot..boleh la mak pakai nak train gi kerja...

    ReplyDelete
  6. besh...besh...ko ni pandai la pegi sale2 sana sini...semua dpt murah2

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.