Saturday, December 20, 2008

Birthday celebration at Chilis

Since bb hani nyer birthday jatuh on Friday so, acik pun datang lepak umah. Then acik belanja birthday girl n kitaorg sefamily kat Chilis. Actually aku yg cakap nak mkn kat Chilis. Lps maghrib bertolak ler ke OU. Hani & Ichlas waktu siang tuh anak2 bb sitter ke MV tgk movie n belanja sempena Ichlas yer birthday. so waktu kat OU dioarag dah cranky. Penat & ngantuk but they refused to dok diam2.

me & birthday girl....x suker tgk muka lps balik kerja..nampak sgt letih..even i dah mandi n make up balik.


this is mine! boleh habiskab half ja...the rest aku suruh tapau.nih Mr. Hubby n my sister order

n for sure free meal for the kids..i loikeeee

Then we request brownies with 1 candle.Act kitaorg suruh staff2 chilis bwk after we finish our meals but tetiba dok tgh mkn ada org nyanyi Happy Birthday to you...aku ingat tuk hani lak bengang gak la coz aku x suruh diaorg dah bwk dah..rupa2 yer other table la....so hani ah excited ingat kan tuk dia n after that dia x mo mkn dia dok tanya mana kek hani..adusssss....repeating berpuluh-puluh kali.ends up...aku suruh ja staf chilis bwk n all staff pun turut nyanyikan tuk hani....


"happy birthday to u"
"happy birthday to u"
"happy birthday to baby hani"
"happy birthday to u"







Thanks yer acik..lain kali leh belanja lagik...

2 comments:

  1. Happy birthday hani!Aku tak suka beday anak sbb sedih diorg dah besarrr..haha leh x gitu?

    btw takla teruk sgt muka penat lepas keje tu..tak tgk lgi mine...

    ReplyDelete
  2. Re:

    Mai- sama lah x suka..sedih coz takut kita terlupa memory time dia kecik...mcm aku lagik la pulak coz kecik2 hani dah dapat adik..
    but nak buat mcm mana..as parent always doakan diaorg the best la even the clock is ticking..

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.