Saturday, December 13, 2008

Picture Collection 2: Penang

kan entry before aku ada citer, aku plan nak bwk anak bb sitter ke Bukit Bendera n also round island. But bila gi Bukit Bendera, tutup daaaaa....Actually aku mmg tau before this mmg tutup coz diaorg repair rail but x sangka ckit punya lama diaorg tutup. sayang jer coz sapa yg dtg time2 nih coz x lengkap dtg Penang kali x gi kat Bukit Bendera.

Jadi x hampakan anak bb sitter aku nih, bwk la dia depan pintu gate Bukit Bendera tuk bergamba..janji ada gak kenangan dia datang Penang. Aku, dia n Ichlas ja yg keluar bergambo while Mr. Hubby n Hani dlm keter coz Hani tido.








Then lps tuh ingat nak gi Botanical Garden nak tgk monkeys but bila sampai tgk ckit punya ramai umat coz ada Pesta Flora. Ingat nak gi gak coz nak gak beli pokok2 bunga tuk ditambah dlm my edible garden. Plus Hani pun still tido n nak dapat parking pun susah


Next entry nanti sekitar Gurney Drive n mkn pasembor!

2 comments:

  1. salam

    cino..masuk dlm tanya kat kaunter tak?..coz mmg tampal kat luar bgitau tutup...tapi masih boleh naik sampai setengah jln (kat plantar)...cuma bayar rm2 aje.

    baru je pegi masa raye pose...

    ReplyDelete
  2. RE:

    Amydaud..tau boleh naik separuh but waktu hr kitaorg pergi mmg totally tutup...

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.