Thursday, December 4, 2008

Nabeel is 1 year old!


A day before Ichlas yer birthday party , Saturday Iswatie & co yer schedule full coz pagi yer from 10am to 2.30pm kitaorg gi Nuffnang Friso Family day out kat Kizsport. Then balik umah mandi pary trus start enjin kete ke Nabeel yer birthday party. Nabeel nih anak ke-2 Fin & Adam . party kat USJ 1 Avenue Condo. Selamat aku tau tempat tuh coz aku pernah kerja kat area USJ n we decided ambik NKVE jer coz kalu ambik LDP we might face with bad jem depan OU.






Sampai sana pun dah 4 lebih n luckly x potong kek lagi. Aku nih kalu nak gi party, aku akan rasa syiok dapat sama2 nyanyi besday song n tgk birthday boy/girl potong kek. Baru best.




Birthday cake sgt comei esp bear biru tuh. Hani & Ichlas mmg dok geram kat bear tuh. Rasa pun sedap. mak mkn 2-3 slice gak la.


Kat sana jumpa ngan Erynn, Nina , Ami & Yus ( but x sempat tegur yus coz tetiba tgk x ada dah). yang lain tuh cam muka mummy2 FP but segan nak tegur. Photog of the day pun Zubye.




Food pun sedap b byk choices. Mak mkn nasik lemak ngan sambal sotong n ikan goreng.Mr. Hubby rasa yer dia try semua food kot.






hani & Ichlas lak mmg active lari ke sana ke sini n x padan ngan kecik nak join gak games.





To Nabeel happy birthday.Hope Nabeel suka present selected by sis Hani.N tuk Fin & Adam...thanks coz jemput kami. Kalu ada party lagik, jgn lupa jemput kami.


2 comments:

  1. Hehe ada pic party di hari kejadiann lahhh! Sonok tgk! Yang paling kagum tu Hani dgn Ayuni menang game Mumia!!! Kagum giler diorg bleh stand still tak gerak2...sportin giler lah.

    Thanks yer for coming n jgn serik ler plak hehe. Sorry kalo terlebih or terkurang apa2. Anyway Fin happy korg had fun that day!

    ReplyDelete
  2. We miss the party sbb papa balqis kene keje.Wahh the party look so great.Hani & Ichlas sure enjoy it kan :)

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.