Friday, November 14, 2008

YM VS Meebo VS ebuddy

Korang kat opis guna apa? YM? Meebo ? or ebuddy?

Aku kat opis nih guna meebo ja. Coz aku malaih( takut?) nak install YM. Company aku nih leh detact apa software yg diinstall dlm staff's lappy. So segan la bila org IT pantau aku ada YM.hehehehe

But hr nih br jap td aku nak login ke meebo, tetiba aku heran dia yer interface semua in Chinese language. Padahal aku taip www.meebo.com bukan yer www.meebo.com.cn

Kalu korang x percaya tgk nih:



but selamat ada seksyen Yahoo yang aku tau tuk login id Yahoo..heheheheheheh..so mak br nak login nih at 3pm..meh kita gossip sambil buat kerja...

2 comments:

  1. kita org bantai je install ym hahahahh sebab nya senang . Nak antar doc pun main pakai YM ...nak bagi arahan kijer atau nak mintak wat apa apa main kot YM saya . Hasil nya opis yg sunyi sepi .hahahhahahahah

    Tapi kan ...kadang kalau sekali 10 pop up window kuar ajak chat ...mau aku shut down pc hahahhahahahah

    ReplyDelete
  2. Re:

    my bos x guna ym....main call or panggil ja dr tempat dia...

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.