Sunday, November 16, 2008

Aquaria KLCC

Semalam since adik aku ada kat sini , kami pun gi Aquaria KLCC. As Malaysian, kena lah support tempat2 menarik di Malaysia. Punyalah bijak kitaorg dlm byk2 weekend, semlm br tergerak nak gi Aquaria where its school holiday season. Mmg punya ramai umat esp lawatan bebudak sekolah. The ticket fees is RM 28 for adult and adik aku ada card student so dapat la RM20. Hani &Ichlas off course free la.






Ichlas enjoyed to see the "pish"(fish) n Hani as usual mula2 penakut nak mampus..nak bergambar pun susah coz dia x mo dekat ngan aquarium. Selamat la diaorg free.Kalu x mmg rugi duit mak. Dalam Aquaria nih kalu guna camera digital x leh guna flash...X reti aku nak guna camera w/out flash.Harap camera canggih jer..hehehehe







Kitaorg sempat tgk Fish feeding session but semlm Shark x mo mkn....tgk ja lah penyu n ikan pari dok mkn. Selamat time tuh hani dah ok n berani dekat ngan cermin aquarium.





for my view, x puas hati masuk Aquaria coz not as my expectation. Ckit yer ikan n dia yer section pun sikit sgt...dlm stgh jam pun boleh habis visit the whole Aquaria. as kenangan, aku beli ler FM.





We took only 1 hour at Aquaria n headed to Burger King tuk jamu perut yg dah nyanyi rock. Memandangkan alang2 ada kat KLCC gi ke Homedec 2008 Exhibition. Mak aiii sikit ramai umat ..kitaorg pusing2 coz mmg x plan nak beli apa2 pun n trus ke Parkson KLCC and Mr. Hubby dapat ler present for our 4th wedding anniversary in advance.








No comments:

Post a Comment

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.