Friday, November 14, 2008

Yeah..its Friday!

Wallaaaaaaaaaaaaa... Today is Friday. esok dah weekend...leh golek2 atas katil ngan bantai bucuk....

Korang dah tgk ker citer Madagascar 2!: Escape to Africa ker? Aku nih dok tunggu la ticket free dr Nuffnang but mcm biasalah x cukup bertuah aku nih...last beli la sdr ticket yer....



Malam nih br nak gi tgk..bwk Hani & Ichlas....thanks daddy coz belikan ticket. Hani pun excited nak tunggu mlm nih coz dia kata nak tgk movie citer animal...

So apa plan korang this weekend?

4 comments:

  1. tgk movie bawak semua? boleh ke?zura tak pernah try lagi..budak2 tu bising tak lam wayang?teringin jugak nak bawak kan..tp takut risiko..kekek

    ReplyDelete
  2. Re:

    Zura - kitaorg selalu bwk hani & Ichlas...Ichlas tuh dr baby lagik dah bwk.. Dulu time hani sorang takut nak bwk but once Ichlas lahir try bwk n walaaaaaaa diaorg oklah..kalu tau dr hani bb lagik wati dah bwk.

    ReplyDelete
  3. watie nanti hang tulis preview dia ek . aku pun nak bwak isk pegi tgk ...dia ari tew ngamuk kat mc d sebab nak semer toys yg display kat mc d. mau hangen je aku ...last last dpt la alex ngan zebra tew

    ReplyDelete
  4. Re:

    Moon - okeih nanti aku kasik preview. aku lak hani n ichlas mengamuk nak head gear.

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.