Monday, November 17, 2008

Arigato...aippppp!

Just read Nad's blog about The Japanese name. So aku pun sj try nak tgk apa nama aku, Mr Hubby n anak2 aku dlm Bahasa Jepun.

Mana tau nanti one day tersesat kat Jepun.kekekeke

Mornizawati: KaoruKasuga Erizawa ----> wah best jugak nama nih!
Iswandi: Higashikuni Nishiwaki ------> nampak lembut ja nama nih!
Nur Iswahani Izzati:Akuro Iwahashi -------> ala2 bunga sakura
Ichlas Iskandar : Chikafusa Chikanatsu ---------> nih mcm bunyi cipan ja.

Boleh percaya ker? Layan jer kalu korang nak. Nih dia yer web.

2 comments:

  1. arigato, watie!

    amboiii skrg nih ko dah memandang ke timur gitu ekkk... jepun tu!!! jauh gilos wawasan... hehehe...

    wehhh aku windu ko gak!!! lelebih lagik rindu kat hani & ichlas... tapi, aku tak berdaya... huhuhu... aku bizi gilos skrg nih... ntah bila ntah yg tak bizinyer... nak hapdet blog & fp sendiri pun tak terhapdet... thanks la slalu visit aku kat blog... tu jer yg mampu aku wat skrg ni...

    keep in touch dear fren!!! winduuuuuuuuuuu sgt!!! *hugs* *muahz muahz*

    ReplyDelete
  2. Re:

    ZZ...weih rindu kat ko jugak..bz kalah Sharizat yg nak masuk bertanding lawan Rafidah ja..apa2 i lap u...muaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.