Tuesday, November 11, 2008

Aksi lentok di Putrajaya

** Updated Pic at our FP

kan entry aku sblm nih aku ada tulis aku buat nasi ayam coz adik aku yg request. So ptg tuh berangkatlah ke Putrajaya gi deliver Nasi Ayam special nih. Sian adik aku dok umah sorang2 coz housemate dia kerja. Sblm nak gi tuh, hujan la pulak so tunggu gak la sampai hujan berhenti.Malas nak redah hujan tambah2 skrg Hani & ichlas selsema.
Dlm pukul 6 br sampai sana n jenjln la kat Putrajaya. Hajat hati nak tgk WorldCup Skiboat but dah sampai pun lambat tasik ja lah.

Last week aku n Mr Hubby ada tgk cerekarama kat TV3.Korang tgk tak citer tuh? aku x ingat la apa tajuk dia but Elly Mazlin yg berlakon. Aku tgk view dlm drama tuh cantik sgt. Somewhere kat Putrajaya. Then aku lalu kat blkg buiding ministry adik aku, aku mcm ternampak tempat tuh. Aku suruh Mr. Hubby berhenti. Rupa yer tempat tuh nama yer Monumen Alaf Baru. So...kitaorg posing sakan la kat cni coz view pun cantik.Matahari nak terbenam. Ichlas ckit punya suka coz dpt tgk tasik n also boat and ski2 yg tersesat lalu. Sibok nyanyi lagi " Row row your ship".Hani lak mentang2 br bgn tido lil' bit cranky. dah la tuh x mau berdiri tepi pagi..takut jatuh dlm tasik kater yer.







Yg best kat menara dia tuh ada tahun2 peristiwa di Malaysia. aku n hubby cr tahun 1980 but x ada yg best adik aku ada jumpa tahun 1983.3 lak tuh peristiwa.












After that dah puas posing hantar adik aku balik ke rumah sewa dia n kami pun chow balik..x mo lepak lama2 coz esok yer ..hari nih...dah kerja....

** Full pics nanti aku upload dlm FP yer. X kecikkan lagik gambo2 tuh.

4 comments:

  1. weii.. pi putrajaya bukan mau calling2 aku.. leh pass cd.. ceittt

    ReplyDelete
  2. romantiknyaa..takut gak hani tu ye.hehe..
    tak naik WorldCup Skiboat ke?tau tak berapa rm tu?

    ReplyDelete
  3. Re:

    Zura - x naik la skiboat tuh coz kitaorg sampai diaorg pun dah habis la...

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.