Saturday, November 15, 2008

Air Asia Freeseats!!!

Update: dah beli tickets.Vacation ke kampung Mr.Hubby sempena Hari Raya Aidilfitri 2009.

Dia datang lagik...yg beli awai tahun dulu pun x guna lagik....ni lak ada lagik promo....mau mcm nak tumbuh tanduk ja....

Sokorang..jom2 la kita plan bercuti


Jom click AirAsia.com

6 comments:

  1. aikk..booking jugak akhirnye..balik bile ke kuching??

    ReplyDelete
  2. Re:

    Nina - aah booking jugak....konon yer nak ke Bali but full, then ke Phuket then trus tetiba teringat tahun depan giliran balik raya Swak so trus beli ticket balik raya la....Blik sana 18hb dr LCCT to Sibu n balik sini 29hb from Kuching. Me;epas la mak nak bercuti...huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. hehehe..bulan 9 la ek..ooo..igtkan sama flight kita..insya allah kami pun gi kuching next year bulan 10..heheh..dah booking dah..tp book utk 3 person aje..nnt dh bersalin baru nk wat tambahan utk baby plak..harap2 ada la..kalu tak kene tinggal la baby..insist sgt2 nk bwk baby skali..

    ReplyDelete
  4. waaaaaaaaaaaa...cayalah booking gak tix. 3 org bp?

    ReplyDelete
  5. heheh booking lepas tgk iklan tu la..terus panggil along mai tgk skali..pastu igt nak gi la bandung..huh sold out sume..pastu try la nk gi KK...pun sold out..last2 pilih je la gi kuching..dr tak gi mana2 kan..kebetulan member along(cigu giat mara kat kuching) ada kat sana..leh la dia jd tourist guide kitaorg..tak cr hotel je lagi..suoh dia cr la..heheh

    ReplyDelete
  6. Re:

    Nina- kitaorg nanti pun kat kuching nak dok kat hotel.x mo tido umah sepupu sepapat.

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.