Wednesday, November 19, 2008

Milo VS Coffee VS Tea

2-3 hari nih aku busy ckit coz kat dept aku ada 3 org ja included my bos. This week lak aku nyer colleague lak sakit mata. So dia bercuti 2 minggu since mata dia x baik2. Bos aku lak x masuk opis coz memanjang busy after appointed as counselor PIKOM. So aku lah kena cover kerja 3 org. Dah la minggu nih byk lak APAC con call. Mampus kembang telinga dgr champs APAC countries speaking.

Berselirat wayar lappy n ip phone aku tuh.


Dah la next week ada event for a week. Selamat bos dah outsource another manpowers tuk check lab n buat site visit. But aku still kena monitor fulfill requirements event coz company aku nih mmg cerewet ckit coz nak jaga brand .

Bila busy2 nih selalu org akan minum coffee coz nak lawan mata time mengantuk. But aku x leh minum coffee or tea. Aku just boleh minum MILO ja...Aku x leh sentuh coffee or tea. Kalu aku minum tea even seteguk , after that aku trus rasa perut berangin, nak buang angin, perut kembung, loya n sakit kepala. N paling worst aku x leh minum coffee or mkn food yang coffee-based. Kalu aku minum or mkn even a lil' bit trus aku kena migrain hardcore yg make me ulang-alik ke washroom tuk muntah or nak hempuk kepala kat dinding.Yang aku tension kalu aku gi meeting mana aku telan air liur ja lah or minum mineral that i bring myself coz selalu yer yg diserved tea and coffee.

choc chip for me!


Korang ada solution tak nak bg badan aku immune with Tea and coffee? or solution tuk problem migraine yang aku faced every month? if yes, lemme know thru email at: cinonisid[at]yahoo.com.

No comments:

Post a Comment

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.