Saturday, November 15, 2008

I Like To Move It! Move It!

kan entry aku sblm nih aku ada cakap Mr Hubby dah beli tickets Madagascar 2. So semlm aku balik kerja sharp kul 5.3opm. But semlm traffic are very2 bad..I've wait Mr Hubby around 1/2 hour n we took 1 hour to arrived home. Selamat adik aku dr Putrajaya dtg umah aku so aku suruh dia ambik Hani & Ichlas bwk balik umah n siapkan diaorg.

Sampai umah dlm 7.45pm n trus mandi n pray. Then trus gi One Utama (OU). OU lak we took 1/2 hour to park the car. Selamat lah Mr Hubby dah beli tickets so rush gi beli foods n q tuk tgk movie. My sister pun join us.







Selalu kalu kami tgk movie, we always request seats yang belakang sekali...x pun paling truk seat paling depan. Senang nak park buggy n senang nak keluar in case my kids mengamuk or nak wee-wee or doo-doo.

Hani & Ichlas mmg excited tgk...mmg dok diam ja dlm cinema( They used to be good girl n boy inside there). But half of movie, Ichlas dah tido while hani stayed until the movie end.

So nak kasik ulasan citer nih. Overall mmg best start from beginning until end. Mmg cinewa tuh meruah bukan kids ja yg gelak but parent pun ckit punya gelak...Me & Mr Hubby pun sama. Semua watak hidup. So Moon, cepat bwk Isk gi.Im sure he will enjoy it.

** Oh ya, hani skrg dok giler goyang bontot ala2 Alex dlm citer tuh.so cute..nanti mak capture video ek.

2 comments:

  1. besnye tgk movie..i pun mcm nak bwk nasya tgk..tu la kene tgk seat blkg2 kann?haha sng nak cabut kalau dia boring...

    ReplyDelete
  2. Re:

    mai...u shud bring Nasya.....kalu dia ok mesti lps tuh u nak watch movie selalu...Gud Luck!

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.