Saturday, January 2, 2010

New Year Countdown at Mutiara Damansara


During New Year eve, Mr Hubby ajak gi KLCC tuk tgk bunga api but i've suggested him to change to Mutiara Damansara. Coz kalu gi KLCC yg ramai yer bukan Malaysian..byk org negara lain(paham2 ler sapa yer)


Fuh punya semangat Mr Hubby nak pi. naik heran jugak mak coz dia balik kerja dr Menara TM ke banting n lps tuh nak drive balik ke Mutiara Damansara. Dah tu suggest kat Mr Hubby jom tido umah bb sitter kat Prima Damansara but he sanggup drive balik ke Banting.

Bertolak dr Banting dlm kul 9.30mlm. sempat gak la Mr Hubby golek2 caj tenaga. Then sampai ke Mutiara Damansara dlm kul 11pm. We parked our car quit far coz nanti balik lagi senang. kalu dekat2 ngan Ikea tuh jgn la harap nak balik awai. U will stuck in jem.


cari port baik punya coz dah tau kat mana fireworks show coz last year pun dah gi. But somehow mcm mana leh tukar dia bahagi 2 section..selang seli ngan bumbung Ikea n The Curve. Sempat gak la dengar Jaclyn Victor yer performance.



Tepat kul 12...ada lah fireworks. Kids punya semangat tengok. Siap dlm keter on the way tido siap2. jadi kat Mutiara Damansara tuh mata dah segar bugar.

nih yg sempat diambil. sesungguh both of us tak tau nak ambik gambo fireworks in night.plus mata x berkelip tgk the show












habis ja show trus ke keter..tu pun dah jem a lil bit jalan..trus ke mohsin ttdi. dah lama x lepak kat kedai mamak nih..pekena roti canai then trus zass balik rumah andsafely arrived kat banting dlm kul 2.30pg mcm tuh




sampai rumah jenguk la kat tingkap nak tgk gerhana bulan but hampa x nampak. rupa2 yer x leh tgk mcm tu jaaa. trus tetiba pengsan atas katil..ngantuk...x buat pun sembahyang sunat.:P

2 comments:

  1. Hi Watie, zaila dah link blog Watie in my blog..you know what, zaila tak dan nak ambik gambar dengan you pon..huhuhuhu..by the way, suka g event Nuffnang cause i get to know more people & make frends with them..tak sangka selalu juga baca your blog tru Nad punya & hari ni dapat jumpa in person..hope to know you better in the future..salam perkenalan ya^__^

    ReplyDelete
  2. RE:

    Zaila- tu lah..suka gi event2 mcm nih ..boleh jumpa kawan2 baru..but tu lah kita nih mula2 maluuuu..

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.