Tuesday, January 12, 2010

Makan di TGI Friday's


Sejak2 dok banting nih, kalu hr Jumaat tuh dah plan mana nak gi n apa nak makan time weekend.

Bila lagik nak makan sedap2 kan bila weekdays mkn masakan sdr.


Kali nih nak citer makan kat TGI Friday's...one of our fav restaurant. Selalu yer kat OU lah.




At TGI, normally we will choose 2 Course Meal where we can choose Appertiser & Entree with RM29.90*
selalu we choose Fried Mac & Cheese as An appertiser and Southwest Adobo Chicken.









Since we ordered the main menu, so entitled 1 free kids meal



Hani prefered Spaghetti Marinara.

my kids love it to the Max




so apa lagik..gi serbu.....selalu yer we paid RM50++ only coz add with 5% gov tax & 10% Service charge

5 comments:

  1. amboi sedapnya tengok depa dua makan. terliur plak i. kena serbu ni hehe

    ReplyDelete
  2. watie.. posting ko nih bat aku salivating ja... hehehe... cukup ke korang mkn tu jer? hmm... kalo aku la.. x cukup... hadoiyai... dgn napsu mkn ku ini, cmner la aku nk loose weight kan??? *sigh*

    ReplyDelete
  3. RE:

    Bai-pi lah serbu....murah la..ok what 50++ ja...kenyang burpppp

    Zareene-cukup la kitaorg mkn coz honestly we're full.x pun bedal pasta anak coz kids meal nih big portion

    ReplyDelete
  4. hooo.. kalo cenggitu aku pon nak try pujuk rayu hubby try meal ni la.. last we went there kitorng mkn main course yg steak tu.. cost a bomb to hubby's wallet la jugak.. :D tp sangat puas.. compared to makan kat bubba gump yang mcm hampeh tu..

    ReplyDelete
  5. RE:

    Zareene- kalu steak mmg harga kebaboom la....tu pun boleh share 2 org...puas hati sehingga jilat pinggan

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.