Sunday, January 10, 2010

I really need HELP!


Dear Iswatie's readers,

I really need HELP!!!

Cerita yer mcm nih.. Iswatie & co and family Penang will go to Jakarta-Bandung early this February. I just realized that i didnt do any booking hotel n pak supir. n this week br sms pak supir yg kitarg guna last year but dah x dapat......maybe he changed his HP kot.
so, nih dah rasa panik la coz x dapat lagik hotel n pak supir. kalut btul even last year pernah pegi.

so if you ada any contact of pak supir n hotel do let me now k since kali nih 8 adults n 5 kids akan gi
you can email me : cinonisid@yahoo.com

Thanks!

5 comments:

  1. hi watie.. thanx sudi dropped by blog aku yg newly created tuh...

    wah.. ko nak g bandung lagik eh next mth... cayalah beb... well dulu aku pegi bandung arrangement for supir & hotel, aku bat dr msia.. on monday ko buzz aku kt YM sbb contact person tu ada kt list YM aku... kakak tu kja kt UPM tp dia mmg selalu pegi & bat arrangement for transportation & accommodation tuk sapa2 yg nk g bandung.. and dia slalu dok ada kt forum cari tu... kt thread melancong ke hapa ntah.. alahaii.. nick dia lak aku x hengat...

    re: kalo ada rejeki & RM lebih, tingin rasanya aku nak g P***S.. (lu pk la sendiri..heheehe... jgn mrh beb.. aku gurauu jek)

    re: hubby aku beli rmh lain yg beso sket tuk kitorang... ko tgk la rmh aku ari tu... x ke sangat 'comel'... tp pn belikat area situ jgk.. dkt blkg psr borong...

    ReplyDelete
  2. nanti i mintak kat pakcik i yer..dier pon ader pak supirnye no tel

    ReplyDelete
  3. nanti i mintak kat pakcik i yer..dier pon ader pak supirnye no tel

    ReplyDelete
  4. Jakarta
    pak rahmat's no : +62 22 2010713

    refer this blog : http://whitelacetale.blogspot.com/2009/04/wedding-stuffs-jakarta-bandung.html

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.