Monday, January 18, 2010

Lets Mess Up


Today is the 1st day of the jan 2010 semester..1 st day of class. I still teach Internet subject plus Math.

so meh layan citer kids lak...:P

Nih la rupa gaya malam-malam at our living hall. even they got their own playroom





mmg disaster betul ......dah la tuh kalu suruh kemas sblm tido trus lembik kepala lutut diaorg tuh kata ngantuk...siap cakap...x per...nanti kakak kemaskan....

mmg not good nih anak2 oiiiiiiii


8 comments:

  1. ha part menyepahkan umah anak anak kiter mmg terrer dalam masa beberapa saat je cam magic spell terus umah jadik sepah ..

    yang buat kepala berasap, masa tak mo kemas mmg mak hangennnnnnnn

    ReplyDelete
  2. RE:

    Moon-yg geram tuh kita jln2 terpijak toys diaorg yg kecik2 tuh...adus...rasa nak pi bakaq ja toys diaorg tuh

    ReplyDelete
  3. hahaha marah marah anak sepahkan toyss... cuba pikir balik siapa yg belikan toys tu semua hahahaha kdg mcm tak nak beli langsung dah toys ni bila diaorg sepahkan rumah tak hengat.. aduyai.. anak2...

    ReplyDelete
  4. RE:

    Tini-tulah kita yg gatai gi berebut time mattel so..skrg dah complaint...

    ReplyDelete
  5. Hi Watie...
    Lompat punyer lompat blogs, skali terjumpe blog u. How r u?

    Aritu ada trnampak Iswandi kat Sime Darby Convention Centre tapi masa tu Zety tgh ckp fon. Pusing balik da takde...Kim slm kat dia yer

    ReplyDelete
  6. mak aii dah gaya nak buat yard sale dah nie hahaha.

    ReplyDelete
  7. hehe..leh jd exercise utk mummy nih.tunduk bgn kutip toys diorg.Cukup 44 kali sehari,kompem ala sendayu tinggi...auww

    ReplyDelete
  8. RE:

    Poshnez- Zetyyyyyyyyyyyyy..lama tau x jumpa....dah cakap kat is awak krm salam

    Ami-hahahh tuh ada 4 kotak yg simpan dalam stor.kalu idak mummy lemas dlm toys

    EyeDa- x ada makna yer....bibik la jd mangsa

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.