Monday, January 11, 2010

Mcm mana nak jadik follower Iswatie


Okeih..ada yg x bp mahir nak jadik register as follower Iswatie yer..

nasib la kali nih sy terajin lebih update blog kan...boleh bg ckit tunjuk ajar



so...mula2 cari section U follow I follow at the right SideBar Iswati'e blog. rupa yer mcm gambar bwh nih:



Dah jumpa, clik kat button Follow tuh


lps tuh akan keluar page mcm nih



masukkan nama apa yg anda suka, photo, pilih nak Follow Publicly or Follow Privately




n lps tuh trus click button Follow this blog.





kacang kan..so apa lagik...slmt mencuba n mana tau tuah korang kan...




5 comments:

  1. i follow u follow, wokeh??? hihihi...

    ReplyDelete
  2. Yeayyyy.. ade lucky draw.. dpt ape Watie?

    ReplyDelete
  3. RE:

    Farra8879- okeih....meh follow
    Ayu- jd dulu follower... if u're lucky i bg buah tgn frm Jakarta-Bandung

    ReplyDelete
  4. Heheh.. sy dah lame jadik follower ape =p Suke².. dah lame tak me lucky draw

    ReplyDelete
  5. RE:

    Ayu-tunggu lah 1st febs...2 ekor kucing n mr hubby akan buat cabutan...

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.