Thursday, January 28, 2010

BIG Decision- Hazel 2


Sapa kat sini yg remember abour our ' BIG Decision' ? meh angkat keyboard..

BIG Decision yang we made is we bought new Home Sweet Home.

and secara kebetulan we bought during our 5th wedding anniversary...




....the house no is Mambo No.5



the house is located at Berjaya Park, nearby with Bukit Rimau & Kemuning area. X dapat dok kat kemuning, dok tepi2 pun jadi lah.... It is 80% completed. Insyallah plus minus middle of this year  boleh la masuk umah But tgk dulu since Mr Hubby kata hujung tahun br nak pindah.

So tetty.....insyallah aku pun jd org Shah Alam la yer... :P

Alhamdulillah...finally one of our dreams comes true. Rumah kat Prima Damansara still remind belongs to us as one assets. Both of us tak guna lagik TM & Govt loan. ada rezeki nanti nak tambah asset lagik.Insyallah

10 comments:

  1. cantek nye jiran umah ang...
    nnt ajak kami tau :)

    ReplyDelete
  2. watie... cantik arrr rumah baru ko... nnt kalo bat hse warming jgn lupain aku ye.. heheehe... btw, ini lps bkt rimau ke? x jauh ke ko nk g keja dr situ?

    ReplyDelete
  3. yeh yeh leh dapat kek free...aik mana kek?kata nk bawa masa melawat aku ..citttttt shah alam the best harhar

    ReplyDelete
  4. Cantikkkk!!! Boleh sama2 survey brg2 umah hehe.

    Sama2 lah jadi warga SA hehe.

    ReplyDelete
  5. loan dah lepas ek??ok la tuh..alhamdulillah...

    ReplyDelete
  6. watie..congrats..nanti aku g jln2 kt umah ko ye..by the way..aku dah tukar address blog..new add aku http://faranazrolmybeautifullife.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. congrats besan...cantik la rumah;-)

    ReplyDelete
  8. Babe, what a small world kan?? Hahahaaa..zaila menyewa kat Berjaya Park juga & keje dekat Berjaya Park Industrial Area juga but me tak beli rumah tu (huhuhuhu, tak cukup budget) but zaila beli rumah dekat Econsave (only 5 minutes from your home)..dah pindah nanti bagitaulah ya;)

    ReplyDelete
  9. Watie - mmg cantik umah nih.Hari2 lalu depan taman ni.Boleh tau dak sape developer n harga umahnya?

    ReplyDelete
  10. RE:

    Syana-jiran....insyallah ada rezeki lebih kitaorg buat housewarming yer...

    Zareene- tq..nanti ko tayang la umah br gak....ada rezeki aku jemput la mai umah aku yer...x pun hang mai serbu ja nanti..aku hidang biskut kering..kekekeke...btw bkt rimau nih dlm 30-40mins gak ler ke office..but oklah tgh2 atr opis aku ngan hubby


    Tetty-insyallah wei....nanti dah masuk umah br pasang oven br semangat sikit nak buat kek..time tuh hang la jd mangsa mkn kek aku..kasik lebar sama ngan aku..hahahahaha..hr tuh gi lawat hang terkejut tergempar..so x ada kek la..hahahahaha

    Fin- erkk..fin cr brg2 umah?...kitaorg slow2 la...buat yg basic ja nanti dulu.....hehehehe...org SA lah kita yer..ari tuh org PJ

    zaila- yer ker..yes ada lah geng berpotluck n gosip nanti..kekekeke

    LUC Owner-developer nih Berjaya Properties. .

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.