Friday, January 29, 2010

24 hours

i just wonder la kan...everyone got 24hours per day in life..but kenapa i rasa x cukup ja 24jam satu hari tuh....Honestly rasa cepat sgt masa berlalu start 6.30am i woke up in the morning till i slept 9-10pm. 

 Yg paling i rasa once kul 5.30-6.00pm sampai rumah.....everythings for me sooo fast....masak.......mandi...sembahyang......suap kids makan n berdesuppppp pulak tgk kids yer homework...tgk2 aikkkk..dah kena tido ka?

lately jrg dah i spend my sweet time baca buku sblm tido coz to make sure kids sleep early, i also need to sleep..kalu idak selagi i berjaga..diaorg pun jd penunggu yg setia...

mmm..tetiba teringat kat Dr Sheikh Muzaffar when he only sleep around 3-4 hours ja...erk..for me i cant reduce my sleep time kalu idak mak akan jd monster sepanjang hari.

Hopefully Allah permudahkan amalan ku setiap hari...agar setiap detik yg berlalu akan penuh dgn amalan yg berguna. Aminnn


And weekend is the time we waiting for. But apasal la rasa weekend tuh lagi ceeeepat sgt berlalu......???


anyway..girls....


Have a nice & quality weekend with you loved one!

p/s: oh ya...sesiapa yg blum jd follower iswatie's blog jgn lupa yer daftar jd follower...it will be end soon this Sunday 12.00midnite. I will list down all iswatie's registered follower . Mr Hubby & kids will be do the lucky draws.

4 comments:

  1. hurmm..bukan wati sorang ja tak cukup masa..kami2 ni sume pun tak cukup masa...hahhaa..bile di opis dok teringat umah mcm2 nak buat..bila balik..tak leh buat sume pun..badan pun penat...ok gak wati bangun kui 6.30..nina bangun kui 4.30am..tp mmg tak leh la..mesti terjaga kui 4-4.30am..dah terbiasa..time tu la penuh energy...buat mcm2 yg tak dpt dibuat mlm sebelumnya..hehe..sempat lagi bertenet tau..

    hadiah cabutan bertuahnya berapa byk???hehhe..kalau 1-2 tu tentu tak de harapan la kekee..

    ReplyDelete
  2. RE:

    Nina- tulah kalu nak masa lama kena korbankan masa tido but tu lah....wati x leh nak bgn awai..kalu idak migraine...


    hadiah cabutan ada 3..doa2 la panjang2 yer

    ReplyDelete
  3. sama la watie.. balik rumah kul 6.. kdg2 tgk anak, rasa mcm dah lama tak jumpa (sbb x dpt spend quality time dgn diorg). hari keje lak, tup2 dah jumaat, baru nak rest over the weekend, tup2 dah isnin balik. huhu

    ReplyDelete
  4. 24 jam kejap je rasa, lebih2 lagi org2 yang busy cam kite semua nie. tapi klu pandai bahagikan masa, sure kite leh settle semua bende tu kan?

    mintak2 terlucky lah i ye..

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.