Saturday, January 9, 2010

Can you spot a different at Hani's face?

yes...her eyes esp at the right side in this photo!!!!
*
*
*
*
*
*
*
*


She get it when she drink Friso Gold's milk before her night sleep. She insist to drink coz almaklumlah dapat free from Nuffnang Friso Family Day Out n in the morning mata dah bengkak.. x sangka lak dah besar2 nih still ada milk allergic.

So after her 1st day at SR, trus bwk gi panel clinic at banting nih. trus doctor buat reference letter coz mmg kebetulan mmg nak pi KPJ Shah Alam pun.

Petang tuh trus gi KPJ Shah Alam, then trus dapat jumpa Doktor Zul. Ichlas pun dapat since ada rashes behind his left knee.

Doktor Zul prescribed them with some medicines and lotion. Next Wednesday kena pi jumpa lagi. Doctor suggest tuk buat allergic test but kene identify dulu what kind of element nak pilih tuk allergies nih since ada more than 1000 allergies.

Nampak yer lps nih mmg KPJ Shah Alam la port kami coz lps nih panel clinic nak refer me lak coz ayik migraine n sakit blkg ja...

3 comments:

  1. Kesiannyer....sakit tak kalau alergik ek?? Sebab takde pengalaman....

    ReplyDelete
  2. nak kena buat bb lg satu kot baru migrain ilang hehe.
    kak lia punya migrain dah gone sejak ada yaya rasa mcm miracle je maybe hormon dah stabil kot haha.
    btw, ichlas cepat besar dah hampir sama tinggi dgn hani ye?

    ReplyDelete
  3. RE:

    Eynda- mmm nak kata sakit tak la but more to x selesa...mmg kalu i yg allergic kekdang tuh x leh bgn ..rasa nak keluar semua hidung, mata,tekak n bla2

    Kak Lia- opsss...nak bb br...kang migrain bertambah..cuma yg i perasan time pregnant mmg x ada migraine..hehehehe

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.