Tuesday, August 31, 2010

Operasi Baju Baby # 3

Now im entering 33 weeks of pregnancy.. Jadik last week ada buat operasi membasuh baju baby..Baju baru n baju lama Hani & Ichlas time bb dulu. Eh bukan la operasi membasuh pun....mak sorting ja n lps tuh suruh la bibik yg bereskan. Apa guna bibik kau kita x utilize dia kan. Dah la gaji dia RM500 sebulan.


Baju Hani & Ichlas pun ada dlm 1 kontena. Tu pun byk Mr Hubby dah pass kat adik dia...kalu idak mmg x merasa la baby # 3 baju baru . Eh x ada lah...semua anak mesti dapat baju baru... Lagi pun dah dlm 4 tahun gap kan..so ada gak yg x bp cantik dimata.

Terima kasih kepada Mothercare sale, Sogo sale & Online shopping nih yg bisa membuat koleksi baju baby # 3 nih menggunung.

hah..jemur jgn x jemur..anak dara hani pun semangat nak jemur baju2 baby girl dia....x dapat byg nanti bila bb keluaq....mesti kena tolong mummy jaga bb.

x sempat nak ambik gambo yg penuh kat ampaian.. Pagi tuh kalut nak hantaq kids g school.balik t/hari tgk bibik dah angkat dah jemuran. Punya panas kat Banting nih cepat ja jemuran kering.

Lps nih nak buat operasi packing brg tuk ke hospital. Dulu time 7 bulan beg tuh ada dlm bonet keter..klau nih lambat ckit lak prepare coz ada brg mummy yg x beli lagik.

No comments:

Post a Comment

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.