Thursday, August 26, 2010

Goodies Beg dari Dr Siti KPJ Selangor Specialist Hospital

Sblm nih ada citer kan dapat goodieg beg dr my gynae....rasa seronok sgt dpt goodies beg nih..iyolah brg free sapa x seronok n x suka lak..tambah brg nih leh guna nanti bila baby keluaq.



Best sgt dpt dapat diapers dr Huggies tuk size newborn...ada lagi beberapa appointment ngan Dr Siti before bersalin...so hopefully every visit akan dapat lagik.. Setiap kali gik dapat la 1 paket dlm 10ps diapers. Skrg 32 minggu ..maybe ada dlm 6-7 appointment lagik sblm reach 40 weeks....Mr hubby kata x payah dah beli newborn yer diapers. Trus beli yg saiz S nanti.

Bila pk2 balik dah lama rasa yer x beli stock diapers yer...Alhamdulillah Hani & Ichlas diapers free awai.


but ada kawan bg tau kalu sapa yg pi checkup kat PMC lagik dapat byk goodies beg. So sapa2 yg dok tgh pk nakgi checkup/ bersalin kat mana leh cuba kat PMC..kekekekeke


4 comments:

  1. bestnyer! klu dapat dalam 100pcs, dah x payah beli pampers newborn. jimat! aweng dulu hospital ampang bagi 2pcs pampers free =(

    ReplyDelete
  2. hehehe...dapat barang free, memang seronok...

    ReplyDelete
  3. wawawawa...ni kalau dapat kat aku, boleh buat diaper cake nih. wakkakakaka

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. RE:

    Aweng-tu lah kalu dpt 100pcs kan..mmg x yah beli dah.dulu bersalin ichlas kat hospital selayang dapat toiletries set by J&J

    mamalyna-brg free mmg seronok

    bai-nanti hadiahkan sy diaper cake yer

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.