Thursday, August 19, 2010

Sblm raya duit dah terbang * Alhamdulillah*


Adussss...apalah nasib hari nih......rasa yer harinih x buat salah pun ngan Mr Hubby...Ngan students pun x marah2 hari nih dlm kelas tadi...But awat lah habis class dr Computer Lab trus nak letak kete kat parking trus pi langgar tiang parking. Free2 ja dapat cap mohor kat pintu kete kat bahagian belakang kiri. Dah la tuh bumper tersangkut.

Slmt la ada 3 hero kekawan opis yg tolong tolakkan kete tuh tuk elakkan cap mohor berkembang lebih besaq...


Cuba think positive..alhamdulillah nothing happen ngan mak yong.....

Nanti balik umah biarlah Mr Hubby pk apa nak buat. In the same time cari semua bil hospital tuk claim allowance dok hospital..kekekekeke


Apa2 pun petang nih mcm x ada mood nak buat ikan pari bakaq n gulai udang...sobbbbbbbbbbbbbbbbbb


4 comments:

  1. adeilah.... sabo je ye k watie... ada hikmahnya tu.. kot2 nak dapat duit lagi besaq? =)

    ReplyDelete
  2. hwuaaaa...tkpe ade hikmah tue...
    dari ditimpa musibah lg hebat dari nie kan ;)

    ReplyDelete
  3. adehhh .. sabo kak .... survey2 dulu kedai nak repair tue

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.