Tuesday, August 31, 2010

Barang free lagik...Terima kasih Libresse

waktu bila ntah ada baca blog Diana pasai freebies nih.jd sepantas kilat trus fill in online form....brg free sapa tak nak kan??



apa barang nih? pelbagai jenis type of pad..yg wing, yg maxi,, panty liner pun ada....

mcm mana nak dapat?

pi link kat bawah nih..

http://livelibresse.com.my/

hr tuh up kat status FB..so bersepah la opismate pun mintak jugak..penuh pigeon hole kolej ngan freebies nih...

pssst: ptg nih korang masak apa? x pun mkn kat luar...sy baik hr nih x keluaq even Mr hubby tanya nak pi mana2 tak jd hr nih mak dah masak gulai ikan kembong ngan terung bulat, masak asam ikan sardin, sup petola gan telur ngan sambal tempoyak....

2 comments:

  1. yes, I pun dapat juga minggu lepas
    hehehe... tapi belum cuba lagi...

    ReplyDelete
  2. afne pn dh dpt 2-3 mggu lps. dh merasa pakai & mmg best la pad.

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.