Tuesday, August 24, 2010

Menu 13 Ramadhan



Suppose this entry kup semlm but somehow dek kerana tuan empunya blog capek br up hari nih...ya ampun yer...

However nak tayang kat sini menu berbuka posa 13 Ramadhan yg dimasak dgn penuh kasih sayang n lps tuh trus rasa nak tercabut kaki.....sampai mandi n sembahyang dok atas kerusi..time nak berbuka pulak rasa nak merangkak ja pi Meja Makan..dah la tuh br kul 7.15 dah siap tanya hubby..lambat lagi ker nak buka posa.....




almaklumlah pagi senin tuh lps sahur trus drive dr Putrajaya ke Banting. Lps tuh pulak buat practical class kat lab 4 hours direct. N student lak seramai 26 org nak kena gi visit kat pc dioarg coz diaorg buat practical. Lps tuh singgah Econsave nak cari Ice Cream Soda konon nak buat ayaq ribena with ice cream soda. But hampagas x ada tapi nasib dapat rembat hanger2 kecik tuk buat operasi membasuh baju bb.


Meh la layan gambaq...makin lama posa makin wasatiah.....menu2 x byk...janji perut kenyang n baby x tendang perut mummy kuat2 mogok lapaq.


udang galah masak black pepper

ayam goreng berempah


sayuq campuqcucuq jagung..yg nih bancuhan diberi oleh jiran.....mak goreng ja..sempoi kan ada jiran mcm nih

n yg nih Mr hubby bwk balik..ayaq nyiuq

tu jaaa...jap gi up menu semlm lak.......

4 comments:

  1. jiran tuh mesti orang sabah kan? tuh bukan cucuq la k watie.. tuh kitorang panggil perkedel... hehhehhe...

    ReplyDelete
  2. RE:


    Diana- tu lah..dia mmg baik..mcm sedara sdr dah

    ReplyDelete
  3. RE:

    Aweng-jiran tuh bkn org sabah but pernah dok kat Sabah......org Penang panggil cucuq..kekekekekeke

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.