Semalam merdeka day x gi mana2...lepak dok rumah ja.
Dah dok rumah so masak la habiskan segala jenis binatang dlm fridge. Almaklumlah hari Ahad nih dah nak balik ke Penang. Yer tahun nih giliran beraya di Penang. Kalu giliran beraya di Sarawak pun tahun nih tetap balik Penang coz dah sarat kan ..mana leh naik flight..kang ada flight senget lak.:P
nih menu semalam
gulai ikan kembong
ikan sardine masak asam
petola sup ngan telur
sambal tempoyak
sedap nyer ayaq tu kak,,,,
ReplyDeleteair ribena laici tue menggiurkannn
ReplyDeletewah... sedapnyer gulai tu.. pastu sup petola tu... pastu yang paling terliuq skali x lain x bukan SAMBAL TEMPOYAK tuuuu... rajinnyer hang watie nak bat ciskek bagai... oreo ciskek laktu... sodapnyer aii.. nnt tempek resipi ek.. bebila rajin leh aku terai... anyway.. "SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI" tuk ISWATIE...
ReplyDeleteRE:
ReplyDeleteQaseh - Mmg sedap ayaq tuh
Diana- cuba la...but paling best is ribena plus ice cream soda
Zareene- ha...tgk time posa..semua rasa sedap..... aku dah tempek dah resepi ciskek tuh....
SELAMAT HARI RAYA!