Wednesday, December 1, 2010

Malaysia Baby, Children & Parents Expo 2010

Time last week gi midvalley sambut anniversary tuh sblm gi lunch singgah la Malaysia Baby, Children & Parents Expo.

saja jamu mata n nak grab apa2 yg bersesuaian n murah.

but mak aiii punya la ramai n sempit....


trus x tau x beli apa2 pun....nak gak la survey CD kat Lunatots but ramai giler.
Plus ada ker patut MR Hubby kata dlm wallet dia tinggai RM10 jer....dia x ambik lagik kat atm.mine yer wallet mmg x bawak la sejak2 ada baby nih..melenggang ai...

trus x ada mood nak beli apa pun.

Mr Hubby lak kata better beli kat kedai or line trus...senang x yah nak bersesak..x per bayaq mahai sikit..cehhhhhh

for me kalu sapa yg rajin bersesak n selamber bwk bb n kids pi sini mmg tabik spring la...sian kat bb..kitaorg separuh jln jer.lps tuh trus cau cin cau.

satu habuk goodies beg pun x dapat :(




4 comments:

  1. rajinnya bawak baby kecik kat tpt sesak tu dik..bahaya gak tau..sebab baby ni tak boleh di dedahkan dengan persekitaran yang sesak camni..kan byk penyakit skrg ni..

    maaf yer jika tersinggung

    ReplyDelete
  2. RE:

    Kak Ina Kl- kitaorg x bawak bb pi booth sesak tuh.my hubby tunggu ngan bb kat main entrance....sy jer yg gi jejln tgk booth....

    ReplyDelete
  3. ha dgr tu nasihta org..jgn biarkan bb hana terdedah sangat...lunatots ada kt putrajaya..kt presint 15 nih ha...dtg ja cni ;)

    ReplyDelete
  4. Re:

    Nora- iyer aku tau.hang pa tuh yg dok rajin gomoi bb Hana.....aku tgk sikit hang nanti ada bb ....dok terperap kat rumah or jln jugak..hahaha

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.