Wednesday, December 8, 2010

Salam 1432 Hijrah & Happy Birthday Dahlia!

Salam Maal Hijrah kawan-kawan....


Buku lama dah ditutup...

maka buku baru lak dibuka.


Apa yang tertangguh di buku lama

moga dapat di carry forward ke buku baru


semoga tahun yang baru ini membawa 1001 makna dan berhasil spt yg dirancang.


sepatutnya nak tulis semalam but bila balik ke Penang nih jadik lemau. asyik nak tido n makan jer..tambah2 br habis pantangkan sampai kul 2am tahun baru tuh terpaksa mr hubby n my dad berkejar bwk i pi emergency Hospital Balik Pulau coz migraine..last2 dapat jab kat bontot..owchhhhhhhhh


owhhh semalam jugak birthday Dahlia ( our bibik) yang ke 29. Dah pukul 4tg baru tingat.trus zass ajak my dad pi beli cake n call mr hubby cakap hari nih birthday Dahlia.


see untungkan jadi my helper....siap i beli cake celebrate birthday.....nih kids yg lebih excited n tolak birthday girl ketepi...last2 diaorg yg tiup lilin n potong cake..

Owh semlm my hubby pi check in kat hotel Sunway which 1 hour car drive dr my parents house nih. Coz hari nih dia kena audit branch diaorg kat komtar tuh. lawak lak mr hubby dah involved in ISO .kekekekeke.. jadik dia jadik 'bujang' till tomorrow. Dia ajak me n bb hana stay kat sana but my mum macam x kasik jer coz dia risau Hani & Ichlas akan nangis tengah malam cari kitaorg..mmg betoi..time i keluar pi beli cake Ichlas dah melalak cr mummy n daddy bila dia bangun dr tido. Ayoooo...x ada chance mummy nak rileks kat hotel tau...selamat la kat umah my parents ada cousins Hani & Ichlas yg boleh melayan...n belek bb Hana..


okeih....nak pi tido la...lalalalalalalalalala * mcm mana la nak selim ala2 anak dara mcm nih*

No comments:

Post a Comment

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.