Tuesday, December 14, 2010

Mari tebuk subang


Dah anak 3 nih haruslah selang citer setiap org...boleh jugak nak citer 1 entry but dia yer karangan 3 mukasurat la kot coz setiap anak ada jer citer yer tersendiri..


Rindu betul kat Fotopages Iswatie.bila baca balik entry2 yg aku tulis tuh mcm x percaya jer tuh aku yer idea.....rasa rajin jer aku update FP tuh....ada jer idea semedang compared blog nih...bila mengadap jer semua idea yg ciput gone...* maybe urat dah byk putuih kot*


Balik Penang last week...hajat nak bawak anak dara Hani pi tembak telinga tuk bubuh earning. Bukan tembak bg ecah telinga yer puan2...Kebetulan my mum yg nak belanja tembak ngan earning. Coz hr tuh time my mum ada kat Banting jaga i dlm berpantang, dia suka tgk cousins Hani, Ichlas & Hana at hubby's side kecik2 dah pakai earing. Dia dok suruh i bwk Hani pi bubuh earing but i cakap i kena bg earig emas coz Hani nih allergic materail2 lain selain emas. * mcm mummy dia jugak*. Jadik time balik Penang, my mum dah sedia pun earing emas tuk anak dara Hani nih. Bb Haa kecik lagik..so dok diam2...sunat pun blum lagik..kekekekeke.


Kami bwk pi kat Kedai Bombay...saya org Balik Pulau mesti tau kedai nih.


X mahai pun tembak nih....RM12 jer..dulu RM10. tu sekali ngan subang but x la emas punya.


Org laki yer yg tembak..nih abag kawan aku ...abg Mus..Kawan aku nama Aminah...skrg dia ada kat US.


Mula2 dia tanda la dulu

Lps tanda dia trus tembak but Hani x sedar pun di atembak coz sambil2 dia tembak dia dok sembang ngan Hani..dia tanya Hani jawab...siap dia cakap... " nih uncle x tembak lagik"

Bila dah habis tembak dia kata siap....Hani siap cakap " eh bila uncle tembak".kekekeke


anak sedara yg sama umur ngan Ichals but bdn besaq dr Hani pun Tok belanja jugak.

Dia pun macho x nangis..maybe excited jugak

So Hani senyum lebar sampai ke telinga... perasan jd princess la tuh...

Tgk muka tuh putih coz balik rumah sapu bedak konon cantik mcm princess.

alolo...mmg kamu cantik Hani...mcm mummy * eh..perasan jugak* :P


kasik zoom sikit ..nih earing yg kedai punya...tunggu 2-3 hr br nak tukar ke earing emas..s.ekali balik mai Banting nih ...lupa nak bawak balik...sobbbb

Tunggu Tok mai nanti la..

Nampak yer mummy ada geng la nak melaram kat Habib Jewels..

ambik gambaq nih tuk show kat daddy coz that time daddy ada kat Sunway Hotel Georgetown pi audit branch kat Komtar, Penang.


Kitaorg dok ja Balik Pulau coz jarak hotel tuh ngan umah just 1 hour drive.


* nak FREE Starbucks Voucher...sila klik SINI *

3 comments:

  1. hani mmg la cantik..tp cantik mcm achik...

    ReplyDelete
  2. mmg cantek hani ni
    makin berseri la anak dara ko ni

    ReplyDelete
  3. ouchh.. so sweet! steady aje muka hani kena tebuk tinge ekk..
    plan nk wat gak tuk my doter.. tp kot kena sedas, dh nanges.. kang tak pasal² pakai satu subang aje.. heheheh

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.