Monday, December 6, 2010

Sudah Merdeka


Semalam genap 44 hari berpantang.


Maka hari nih


M.E.R.D.E.K.A


hip hip horray


merdeka dari:

- no more param, pilis, tepel, bertungku & socks

- bengkung akan dicontinue pakai but maybe akan berganti dgn girdle or korset.

but awatla perut nih x kempis betul2...sobbbbbbbbbbbbbbbb


n yang penting dapat keluar rumah sepuas hati

*even dlm berpantang mak dah sampai Alamanda n MV :P


but rasa yer nanti byk akan tiggaikan bb ngan Dahlia kat rumah...kesian nak bwk pi tempat crowded..skrg byk penyakit


Makan?

yes yg nih paling best but im still bf my baby rasa yer byk menda foods yg i kena pantang.

apa ek yg tak leh mkn tuk mummy2 yg bf ?


but yg tak best is


- nampak yer lagi 16 hari dah kena masuk kerja. bermakna kena la tinggai baby kat Dahlia

- n kena ajar bb Hana minum susu mummy thru botol.

walapuan 44days is over but ada lagik



100 hari berpantang dari....


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

LU PIKIRLAH SENDIRI :):)

2 comments:

  1. ooooo dah merdeka yek..hehhehe...acecece..100hr jer ke berpantang????hehhee..

    ReplyDelete
  2. seronok nmpk?! hehehe

    bf mommies sbnrnya takde la pantang sgt pape. cuma tgk2 skit mknn sejuk/angin tkt baby kembung. mknn pedas2 tkt perut baby tak thn. btw, mcm afne ni lps pantang dh mula blaja mkn pedas skit2 (tp tak selalu) sbb takmo baby 'terkejut'.

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.